Setari Cookie-uri

Fluturele de hartie

Intr-o societate care nu si-a rezolvat probleme cu trecutul, aflarea adevarului este o afacere riscanta.

Traducator: Alin Mihailescu
Colectia: Suspans

S I NOP S I S
Volumul 2 din Seria Mei Wang

Intr-o societate care nu si-a rezolvat probleme cu trecutul, aflarea adevarului este o afacere riscanta.
In inima capitalei Beijing, Mei Wang incearca sa faca fata atat indatoririlor familiale, cat si provocarilor aduse de conducerea unei agentii de investigatii, intr-o tara in care detectivii particulari sunt in afara legii. Dar cand superba Kaili dispare, domnul Peng, presedintele casei de discuri pentru care cantareata lucra, ii face lui Mei o oferta pe care nu o poate refuza.

Investigatia o poarta din lumea stralucitoare si bogata din centrul Beijingului modern, pana la superstitiile si cutumele batranelor alei de la marginea orasului. Urmarind indiciile oferite de fragilul fluture de hartie descoperit in apartamentul lui Kaili, Mei se apropie nu doar de rezolvarea cazului, ci si de confruntarea cu demonii propriului sau trecut.

D E S P R E AU T O R I

Diane Wei Liang s-a nascut la Beijing. Si-a petrecut o parte a copilariei, impreuna cu parintii, intr-un lagar de munca dintr-o regiune indepartata a Chinei. In timp ce era studenta la Universitatea Peking in anii '80, a participat la Miscarea studenteasca pro-democratie si la revoltele din Piata Tiananmen. Diane si-a luat diploma in domeniul Administratie si Afaceri la Carnegie Mellon University si este profesor de management in SUA si Marea Britanie de peste zece ani.

DE ACEEASI AUTOARE, LA NEMIRA
- Ochiul de jad, in colectia Suspans


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.