Setari Cookie-uri

Ce tip de joaca ti se potriveste?

Joaca te ajuta sa te deconectezi de la stimulii exteriori si sa redescoperi puterea ta creatoare.

Vrei sa te simti mai fericita si mai creativa? Atunci reaminteste-ti cum este sa te joci. Viata nu este facuta sa fie traita in stres si incordare, ci intr-o stare de bucurie si relaxare. Joaca te ajuta sa te deconectezi de la stimulii exteriori si sa redescoperi puterea ta creatoare.

Joaca este un proces biologic profund care ne slefuieste creierul, ne face mai inteligenti si mai adaptabili si cultiva empatia. Joaca a dus la unele dintre cele importante descoperiri tehnologice, inclusiv a motorului cu aburi. Da-ti permisiunea sa razi, sa te bucuri si sa iti ocupi timpul cu lucruri care iti fac placere. Desi avem cu totii nevoie de joaca, nu avem nevoie de acelasi tip de joaca. Personalitatea noastra isi spune cuvantul. Poti afla ce tip de joaca ti se potriveste in cele ce urmeaza.

Viata nu este facuta sa fie traita in stres si incordare, ci intr-o stare de bucurie si relaxare.

joaca potrivita Foto: Popartic, Shutterstock

Citește și:

Glumeata

Iti place sa faci oamenii sa se simta bine si sa faci glume. In acest caz, tipl ideal de joaca pentru tine este sa te uiti la comedii sau sa incerci sa urci pe scena intr-un show de stand-up comedy.

Argintul viu

Ti se spune ca esti ca argintul viu si nu poti sta o clipa locului. Miscarea este cheia jocului pentru tine. Esti relaxata atunci cand dansezi, te plimbi, inoti. Tipul ideal de joaca pentru tine este sa faci sport de placere.

Exploratoarea

Iti palce sa descoperi ceva nou, fie ca e vorba d eo destinatie de vacanta, un antrenament in sala sau...o noua relatie. Tipul ideal de joaca pentru tine este sa pleci intr-o calatorie sau sa mergi la o clasa de aerobic la care nu ai mai fost.

Ambitioasa

Te simti minunat atunci cand castigi sau reusesti sa faci ceva ce ti-ai propus. Iti place sa tii evienta rezultatelor fie ca iti imbunatatesti propriul record sau ii invingi pe altii. Tipul ideal de joaca pentru tine este un sport de echipa sau sa participi la competitii.

Citește și:

Artista

Iti place sa creezi lucruri. Gatitul sau pictatul sunt modurile tale ideale de relaxare. Tipul ideal de joaca pentru tine este sa inveti un mestesug nou.

Povestitoarea

Iti plac filmele si cartile, sa te scufunzi in ele. Tipul ideal de joaca pentru tine este sa scrii povestiri sau chiar un roman. Nu ezita sa te inscrii la un concurs de creatie literara.

Foto prima pagina: DenisNata, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.