Setari Cookie-uri

Ziua Indragostitilor la spa. Cele mai romantice ritualuri pentru doi

Echipa de terapeute asiatice de la THAIco Spa a pregatit 3 ritualuri romantice menite sa ii poarte pe cei doi intr-o calatorie senzoriala unica.

comunicat de presa

ziua indragostitilor Zilele dedicate iubirii sunt aproape iar echipa de terapeute asiatice de la THAIco Spa a pregatit 3 ritualuri romantice menite sa ii poarte pe cei doi intr-o calatorie senzoriala unica. Terapiile pentru cuplu sunt efectuate de 2 terapeuti, intr-un spatiu special amenajat pentru a induce starea de relaxare deplina si senzatia de detasare de agitatia si zgomotul urban. Sunt folosite uleiuri aromatice care hranesc si catifeleaza pielea si rasfata simturile iar toate terapiile incep cu un ritual floral pentru picioare.

Ritual "Magic Chocolate"

Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajuta la relaxare. Acest ingredient ajuta la destinderea muschilor tensionati sau durerosi si stimuleaza eliberarea "hormonilor fericirii". Exfolierea corporala delicata cu ciocolata curata pielea in profunzime, indeparteaza celulele moarte, tonifica si hraneste pielea si faciliteaza absorbtia altor produse. Masca corporala cu spuma de ciocolata hraneste, catifeleaza si calmeaza pielea. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creste nivelul de energie si induce starea de bine. Impachetarea corporala este urmata de o baie cu lapte pretios. Tratamentul continua cu 80 de minute de masaj si are efect de remodelare, reduce aspectul de coaja de portocala, hidrateaza, netezeste si revitalizeaza pielea.

Citește și:

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporala cu ciocolata ~ Impachetare aromatica cu ciocolata ~ Baie cu lapte pretios ~ Masaj la alegere

Durata: 3h

Ritual “Flowers For Your Skin”

Totul incepe cu o baie a picioarelor intre petale de flori, urmata de o exfoliere corporala cu scrub din coaja de nuca de cocos si parfumat cu extract de vanilie. Partenerii sunt apoi rasfatati cu un masaj de relaxare THAIco Signature, urmat de o baie cu lapte si petale de trandafiri, in timpul careia terapeutele asiatice vor efectua un masaj capilar pentru relaxare profunda. Totul este acompaniat de sampanie si bomboane de ciocolata.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporala cu cocos~Masaj THAIco Signature ~ Baie florala si masaj Capilar ~ Sampanie ~ Ciocolata

Durata: 2h30min

Ritual Spa "Honey Moon"

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplina. Ritualul incepe cu terapia hammam si continua cu exfoliere corporala cu arome delicioase de trandafiri. Gomajul se indeparteaza cu o baie de lapte si petale de flori, insotita de cocktail-uri aromate si fructe. La final, masajul hawaian lasa pielea hranita, moale si supla.

Citește și:

Hammam ~ Exfoliere corporala cu trandafiri ~ Baie cu lapte pretios ~ Masaj Hawaian

Durata: 2h 30 min

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.