Setari Cookie-uri

SAINT-GOBAIN: ANGAJATOR DE TOP IN ROMANIA SI EUROPA IN 2017

La nivel local, Saint-Gobain este recunoscut pentru atentia acordata managementului talentelor si imbunatatirii aptitudinilor.

comunicat de presa

saint gobain Anual, Institutul independent Top Employers recunoaste angajatorii de top din intreaga lume in urma unei cercetari aprofundate cu privire la conditiile de munca pentru angajati, la modul in care o companie dezvolta talentul acestora la toate nivelurile organizatiei si la gradul de optimizare continua a practicilor de angajare. Astfel, Grupul Saint-Gobain din Romania a primit certificarea exclusiva Top Employers in Romania si Europa pentru anul 2017.

La nivel local, Saint-Gobain este recunoscut pentru atentia acordata managementului talentelor si imbunatatirii aptitudinilor intr-o cultura corporativa definita de valori puternice. Acestia sunt printre indicatorii urmariti de Institutul Top Employers in evaluarea excelentei la locul de munca.

”Cu aproximativ 1.400 de angajati, Grupul Saint-Gobain din Romania promoveaza in mod constant valorile sale – printre care angajamentul profesional, respectul fata de ceilalti, integritatea, loialitatea si solidaritatea, totul pentru a identifica parcursul profesional ideal pentru fiecare membru al echipei. Obiectivul Saint-Gobain, acela de a fi un angajator de referinta, este acum recunoscut de una dintre cele mai importante companii de certificare din domeniu.”, afirma Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din Romania.

Citește și:

saint gobain Inainte de a primi certificarea Top Employers, compania a fost supusa unui proces riguros de analiza sub forma de audit independent, ale carui rezultate au validat practicile de resurse umane implementate de-a lungul timpului. Activitatea Grupului Saint-Gobain din Romania a fost analizata urmarind criteriile:

  • Strategia cu privire la managementul talentelor
  • Planificarea fortei de munca
  • Procesul de integrare in companie a noilor angajati
  • Invatare si dezvoltare
  • Managementul performantei
  • Dezvoltarea leadership-ului
  • Cariera si managementul succesiunii
  • Compensatii si beneficii
  • Cultura organizationala

”Conditiile de munca optime asigura dezvoltarea angajatilor atat pe plan personal, cat si profesional. Rezultatele auditului independent au indicat faptul ca Grupul Saint-Gobain din Romania ofera un mediu de lucru excelent, dar si initiative creative in domeniul resurselor umane, de la beneficii secundare si conditii de munca, la programe de management al performantei foarte bine contextualizate si aliniate la cultura companiei”, spune David Plink, Presedintele Institutului Top Employers.

Citește și:

Angajatii Saint-Gobain din Romania isi asuma cu mandrie rolul in organizatie, precum mentioneaza Elena Diana Ionita, divizia Building Glass: ”Cred in viitorul alaturi de Saint-Gobain pentru ca Grupul a reusit sa depaseasca limitele timpului si este cu un pas inainte, spre viitor. Saint-Gobain este un model de inovatie si dezvoltare durabila care s-a transformat intr-un mod de viata. Nu exista mandrie mai mare decat sa faci parte dintr-un Grup in care excelenta inseamna performanta constanta si rezultate concrete.”

Pentru a afla mai multe despre Institutul Top Employers si certificare, vizitati: www.top-employers.com.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.