S-a lansat GiftRegistry.ro - prima platforma online din Romania menita sa simplifice eforturile celor care cauta cadoul perfect

S-a lansat GiftRegistry.ro - prima platforma online din Romania menita sa simplifice eforturile celor care cauta cadoul perfect

Scopul acestui serviciu este acela de a simplifica eforturile celor care vor sa achizitioneze cadouri utile si necesare destinate momentelor speciale din viata oricarei persoane.

comunicat de presa Retail jobs

gift registry.rowww.giftregistry.ro, produsele dorite de initiator, asigurandu-se ca acesta va primi exact cadourile pe care le doreste si de care are nevoie, economisind timp pentru alegerea cadoului.

Platforma online are o serie de beneficii, atat pentru cel care initiaza o lista de cadouri, cat si pentru invitatii lui:

Initiatorul listei primeste exact cadourile dorite si de care are nevoie.

Se eficientizeaza costurile in cazul evenimentelor majore ce implica o investitie consistenta: nasterea bebelusului, botez, aniversare etc.

Salveaza timpul invitatilor pentru alegerea cadoului.

Orice utilizator isi poate crea liste de cadouri in Gift Registry, iar procesul de completare este foarte simplu si se face in trei pasi:

Completarea detaliilor evenimentului aniversat

Crearea listei cu produsele dorite;

Introducerea adreselor de e-mail ale prietenilor catre care este trimisa lista.

Mai apoi, produsele achizitionate de invitati pot fi livrate prin curier catre autorul listei, in termen de maxim 3-5 zile lucratoare, sau pot fi oferite personal de catre invitatii la eveniment.

GiftRegistry.ro ofera tot ce e nevoie pentru nou-nascuti si copii mici

Platforma online GiftRegistry.ro se lanseaza in Romania cu un portofoliu integrat de produse destinat bebelusilor si copiilor mici. Pentru a asigura o experienta de navigare cat mai usoara, produsele au fost impartite in principalele categorii de activitate specifice bebelusilor: Plimbari/Calatorii, Hrana bebelusi, Igiena si ingrijire etc.

Calitatea, siguranta si confortul au fost principalele criterii de selectare a produselor din portofoliu. Astfel, oferta GiftRegistry.ro propune articole ce apartin unor marci internationale consacrate, precum Graco, Maxi Cosi, Motorola, Bebe Confort, Inglesina, sau parteneriate cu furnizori locali care s-au impus de-a lungul timpului prin calitate si seriozitate.

Platforma GiftRegistry.ro mai contine o serie de informatii utile pentru viitoarele mamici care includ Lista necesar bebe, o lista completa cu toate produsele necesare bebelusului in primul an de viata realizata pe baza sondajului Bebe Barometru (studiul de piata a fost realizat de catre agentia de cercetare de piata Strategis RBC SRL in perioada 1-21 Feb 2017, la solicitarea www.GiftRegistry.ro. Studiul a fost realizat prin intermediul interviurilor telefonice, pe un esantion alcatuit din 150 mamici cu copii sub 18 luni, din mediul urban mare (peste 100.000 loc), cu studii medii si superioare si venituri peste 1500 lei).

Despre GiftRegistry.ro

GiftRegistry.ro este prima platforma online din Romania care ofera serviciul Gift Registry, serviciu ce le permite utilizatorilor sa creeze o lista de cadouri pe care o pot trimite ulterior catre prieteni si familie, cu scopul de a fi achizitionate de acestia. GiftRegistry.ro se doreste a fi un ajutor real pentru viitorii sau actualii parinti in eficientizarea unei parti importante a cheltuielilor dedicate nou-nascutilor, dar si pentru rudele sau prietenii acestora in alegerea unui cadou cu adevarat folositor familiei.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri