Setari Cookie-uri

S-a deschis BRICI Barbershop & Bar, cel mai sofisticat spatiu de ingrijire masculina din Bucuresti

BRICI Barbershop & Bar a deschis in luna martie un spatiu exclusivist de ingrijire si relaxare dedicat barbatului modern.

comunicat de presa

barbershop
BRICI Barbershop & Bar a deschis in luna martie un spatiu exclusivist de ingrijire si relaxare dedicat barbatului modern. Amplasat pe Calea Floreasca nr. 111-113, barbershop-ul cu design opulent, in stil Art Deco, complementeaza experienta premium de frizerie cu o selectie de bauturi vintage, fiind deschis de luni pana sambata, intre orele 9:00 – 20:00.

Conceptul BRICI integreaza spatiul de relaxare cu cel de ingrijire intr-un ambient masculin sofisticat, unde clientii se pot delecta cu aroma unui whisky nobil, in timp ce profesionistii se ocupa de imaginea lor. Functionalitatea barbershop-ului ca spatiu de ingrijire este dublata de amplasarea centrala a barului, ce il transforma intr-un loc de rendez-vous rezervat exclusiv barbatilor, unde bauturile fine pot fi savurate intr-un decor plin de caracter.

Citește și:

Barbershop-ul ofera clientilor atat pachete complete de lux Full BRICI si Royal BRICI, garantand o experienta de ingrijire exclusivista, cat si servicii de baza pentru intretinerea parului si a barbii: de la tuns, vopsit si barbierit, pana la clasicul tratament cu prosoape fierbinti, insotit de un masaj revigorant.

Designul cosmopolit al salonului este semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul unora dintre cele mai inovatoare spatii din Bucuresti, ca Studio Hermes, Energiea si Laboratorul de Cocktailuri.

Decorul elaborat armonizeaza elemente Art Deco, ce redau alura epocii de aur a saloanelor pentru barbati, cu motive specifice arhitecturii nipone, in linii bine definite ce amintesc de precizia ustensilelor din otel japonez. Insertiile de furnir in model geometric complementeaza texturile rafinate de marmura neagra, lemn de nuc si otel, ce subliniaza caracterul masculin al acestui spatiu de rasfat.

Citește și:

barbershop

Despre BRICI Barbershop & Bar

BRICI Barbershop & Bar ofera servicii de ingrijire masculina de lux la cele mai inalte standarde, transfomand parul si barba clientilor in adevarate piese de rezistenta. Conceptul BRICI imbina spatiul de relaxare cu cel de ingrijire, complementand experienta de excelenta in frizerie cu oportunitatea de a savura o bautura nobila din barul integrat.

Mai multe detalii despre serviciile BRICI puteti gasi pe www.brici.eu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.