Setari Cookie-uri

Malvina Cservenschi se alatura campaniei Fii o Super-Donna!

Pune-ti sanatatea pe primul loc si fii si tu o Super-Donna!

comunicat de presa

super-donna Ne ingrijoram in fiecare zi pentru cei din jur, ne ocupam de toate lucrurile pe care le avem de facut in ziua respectiva, iar printre toate aceste responsabilitati avem tendinta sa uitam de noi insine. Malvina Cservenschi, fondator Malvensky, se alatura si ea femeilor deosebite din campania ”Fii o Super-Donna!”

O viata cat mai echilibrata si grija pentru sanatate sunt printre prioritatile Malvinei, iar o abordare relaxata, in viziunea ei, trebuie sa fie dublata in primul rand o preocupare constanta pentru sanatate.. Sfatul ei, pe cat de simplu, este si cel mai potrivit:”In fiecare zi fa ceva sa fii sanatoasa si in forma, fa ceva sa iti indeplinesti misiunea, fa ceva sa fii mereu un om mai bun si mai invatat! In fiecare zi cate putin, fara presiune, doar constanta. ”

O Super-Donna este o femeie ce reuseste sa fie mereu aproape de familia sa, o femeie care ii ajuta pe cei din jur si care incearca sa fie mereu mai buna. Pentru Malvina Cservenschi, Super-Donna este ”fiecare femeie care isi onoreaza corpul avand grija de sanatatea ei, isi onoreaza mintea avand grija de pasiunea si talentul ei, isi onoreaza parintii, copiii si pe sine avand grija de ce lasa in urma ei.”

Citește și:

malvina cervenschi

Poti afla mai multe informatii despre campania”Fii o Super-Donna!” de pe site-ul special creat de Donna Medical Center, Centrul de Excelenta in Sanatatea Femeii, www.superdonna.ro. Acolo poti afla mai multe despre cum sa previi situatiile neplacute, despre controalele anuale obligatorii si poti citi sfaturi si indrumari de la specialistii Donna Medical Center. Unul dintre cadourile pe care le poti castiga inscriindu-te pe site este oferit chiar de Malvina.

Pune-ti sanatatea pe primul loc si fii si tu o Super-Donna!

Despre Donna Medical Center:

Infiintat in septembrie 2011 de catre Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor in Stiinte Medicale, medic cu peste 15 ani experienta in Imagistica Sanului si membru Fondator al Societatii de Imagistica a Sanului din Romania, Donna Medical Center are in prezent o echipa medicala formata din peste 20 de medici supraspecializati in patologia mamara si ginecologica. Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialitati precum: radiologie si imagistica medicala (ecografie, mamografie digitala cu tomosinteza, sonoelastografie mamara), obstetrica-ginecologie, endocrinologie, medicina interna, oncologie, chirurgie si analize de laborator. De asemenea, centrul este dotat cu echipamente medicale de ultima generatie ce permit diagnosticarea corecta, precoce si rapida a celor mai frecvente afectiuni ale femeilor.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Martie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.