CE ESTE FluEnd® capsule? FluEnd® capsule este o combinatie unica de principii active naturale. Prin ingredientele continute, FluEnd® capsule contribuie la functionarea normala a mecanismelor de aparare naturale ale organismului, indeosebi la nivelul sistemului respirator.

Beneficii FluEnd® capsule:

    Suport pentru cresterea imunitatii Ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator Ajuta la instalarea unui somn odihnitor, datorita capsulei de noapte, care contine valeriana

Rolul componentelor: Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Echinacea purpurea contribuie la functionarea normala a mecanismelor de aparare naturale ale organismului, indeosebi la nivelul sistemului respirator. Salixalba (salcia) ajuta la eliminarea normala, prin transpiratie, a apei si a produsilor de metabolism. Glycyrrhiza glabra (lemn-dulce) ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea acestora. Zingiber officinale (ghimbir) are rolul de a fluidifica secretiile bronsice. Allium sativum (usturoiul) ajuta la mentinerea sanatatii aparatului respirator. Valeriana officinalis (valeriana) are efect calmant si usor sedativ, ajutând la inducerea unui somn odihnitor pentru a evita insomnia si oboseala.

MOD DE ADMINISTRARE: Adulti - câte o capsula de zi din patru in patru ore si o capsula de noapte inainte de culcare/6 zile. Recomandam FluEnd® capsule pentru functionarea normala a sistemului imunitar si a aparatului respirator.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: