Setari Cookie-uri

Mai putin inseamna acum mai mult: NESCAFE inoveaza categoria 3in1 cu NESCAFE 3in1 PICCOLINO, prima cafea 3in1 scurta

Cu gust distinct, aroma intensa si un strat fin de spuma apetisanta, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO te aduce impreuna cu prietenii tai dragi.

comunicat de presa

nescafe NESCAFÉ lanseaza pe piata din Romania NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, un produs inovator pentru gama 3in1: prima cafea 3in1 scurta, o experienta la superlativ a cafelei 3in1.

Cu gust distinct, aroma intensa si un strat fin de spuma apetisanta, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO te aduce impreuna cu prietenii tai dragi. Fie ca esti acasa, fie ca esti la birou, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acel mic detaliu care da culoare momentelor din viata ta.

Inspirat de cuvantul „piccolo”, care in limba italiana inseamna „mic”, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO imbina placut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finetea gustului de lapte, desavarsite de dulceata unui strop de zahar, totul in 60ml.

nescafe

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO marcheaza o premiera pe piata de cafea din Romania: este o inovatie in gama 3in1, respectiv prima cafea 3in1 scurta, cu un concept dezvoltat integral in Romania. Astfel, oferim consumatorilor o experienta la superlativ, creand o punte intre cafeaua de tip 3in1 si cea de tip espresso. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, cel mai nou membru al familiei NESCAFÉ, este unul dintre lucrurile mici, care pot face diferente mari in piata de cafea din Romania, a declarat Silvia Sticlea, Business Executive Officer, Nestlé Romania.

Citește și:

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, imblanzita de gustul fin de lapte, atinsa de un strop de zahar si desavarsita de o crema delicata, apetisanta. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acea cafea mica, ce face diferente mari. Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurta NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparata intr-o cescuta de 60 ml (de tip espresso).

Incepand cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este disponibila in marile retele comerciale nationale.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.