Setari Cookie-uri

Nutrilite: Sa vorbim despre nutritie

Obiectivul NUTRILITE este de a contribui la obtinerea unei stari generale optime prin imbinarea armonioasa a stiintei cu natura.

comunicat de presa

nutrilite Nutritia corecta este deosebit de importanta pentru a atinge o stare de bine generalizata, la care aspiram cu totii, in care organismul si mintea noastra se afla in deplin echilibru. Potrivit reprezentantilor NUTRILITE, brand-ul numarul 1 la nivel mondial in vanzarea de vitamine si suplimente alimentare distribuite exclusiv de catre Amway, totul pleaca de la o alimentatie variata alaturi de respectarea regulilor esentiale de conduita alimentara si activitate zilnica.

Alimentatia adecvata ne ajuta sa ne pastram starea de sanatate si sa ne simtim plini de energie in fiecare zi, iar hrana variata asigura echilibrul general al corpului si al mintii.

Cu totii ne dorim sa avem o viata mai sanatoasa, iar NUTRILITE poate fi un aliat de nadejde in acest demers. Obiectivul NUTRILITE este de a contribui la obtinerea unei stari generale optime prin imbinarea armonioasa a stiintei cu natura.

Citește și:

„Substantele nutritive nu sunt sintetizate de corpul nostru si se impart in cateva categorii majore: macronutrientii, micronutrientii si fitonutrientii. Este necesar sa avem o dieta foarte variata si elaborata pentru a beneficia de cantitatea zilnica, optima, de vitamine si minerale”, a precizat Raluca Felea, expert in nutritie si trainer Amway, in cadrul evenimentului NUTRILITE: Sa vorbim despre nutritie.

In contextul stilului de viata impus de societatea moderna si extrem de dinamica, suplimentele alimentare NUTRILITE sunt concepute pentru a ne ajuta sa ne atingem potentialul maxim. Cercetatorii de la Institutul de Sanatate NUTRILITE implementeaza filosofia NUTRILITE pentru o stare generala optima, un cadru ce incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos. Cercetarile au aratat ca, pentru a trai mai bine, trebuie sa renuntam complet la obiceiurile nesanatoase, sa facem exercitii fizice in mod regulat si sa avem o dieta echilibrata.

Citește și:

Potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citate de reprezentantii Amway, 75% din populatia globala nu consuma cantitatea de fructe si legume recomandata, de minimum cinci portii pe zi.

“Introducand o varietate de alimente in dieta zilnica, ne putem sustine sistemul imunitar si putem contracara efectele nocive ale poluarii si stresului. Dieta nu inseamna ca vreau sa slabesc. Dieta inseamna ca vreau sa mananc sanatos. Este recomandat sa consumam o mai mare varietate de fructe si legume, pentru a obtine cele mai mari avantaje oferite de componentele organice din plante, numite fitonutrienti. Atunci cand alimentatia noastra nu poate acoperi necesarul zilnic de vitamine si minerale, este indicat sa apelam la suplimentele alimentare. Amway, prin intermediul NUTRILITE este una dintre putinele companii din domeniul suplimentelor alimentare care practica agricultura sustenabila in propriile ferme si selecteaza cu maxima atentie plantele care sa ne ofere plusul de energie necesar”, a subliniat Raluca Felea.

Citește și:

nutrilite Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste complexe si analize de laborator realizate de echipe formate din cercetatori, microbiologi, chimisti, farmacisti si nutritionisti. NUTRILITE are peste 150 de oameni de stiinta, cercetatori si instructori, reprezentand cel mai extins personal stiintific din industrie, care realizeaza, in fiecare an, peste 500.000 de evaluari ale produselor.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.