Setari Cookie-uri

O multime de vedete la lansarea noului aparat pentru slabit LPG Alliance

Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu si Carmen Bruma militeaza pentru frumusetea naturala.

comunicat de presa

lpg alliance
Vedete din showbiz, bloggeri si specialisti din industria de frumusete au luat parte ieri la evenimentul de lansare al noului aparat pentru slabire si anti-aging LPG Alliance, distribuit in Romania de Top Line. Invitatii au salutat mesajul noii tehnologii, „Lupta pentru frumusetea naturala!”, apreciind modalitatea de a fi in forma si a avea silueta mult visata fara a afecta naturaletea.

Noua tehnologiet LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficienta decat cea precedenta, cu rezultate imbunatatite si vizibile dupa numai 3 sedinte, respectand 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat in 2 versiuni diferite-o versiune pentru tratamente de infrumusetare si Spa si una Medicala pentru tratamente de medicina estetica

lpg alliance
"Ce inseamna sa fii femeie in ziua de azi? Fii frumoasa si de succes, afirma-te, fii libera, alege ce e mai bine pentru tine fara sa fii influentata de altii, cere ce e mai bun pentru pielea si corpul tau. Nimic nu este mai important decat sanatatea.", declara Diana Baicu, Director General Top Line.

Citește și:

Noul aparat LPG Alliance a fost descoperit in premiera si de vedete din showbiz, printre care Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Bruma, Albertina Ionescu, Ela Craciun, Carmen Negoita, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Ileana Badiu, Ana Morodan.

Specialistii LPG au explicat si demonstrat actiunea spectaculoasa a noii tehnologii LPG, ce ajuta sa elimine pana la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu pana la 67% si ofera cu 71% mai multa fermitate pielii. Rezultatele vizibile se vad inca din a treia sedinta.

lpg alliance
Este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii 100% naturala, non-invaziva, non-agresiva, care activeaza natural metabolismul celular, lucrand simultan pentru reducerea stratului de grasime si pentru tratarea pielii relaxate, in timp ce respecta complet ecologia pielii si a corpului.

Citește și:

Pentru prima data, doua tehnologii au fost combinate pentru rezultate fara precedent si un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slabire si anti-imbatranire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizata si flapsul motorizat, alaturi de o aspiratie secventiala sincronizata, ofera o noua si automata mobilizare a tesutului:

  • Elimina grasimea localizata;
  • Produce colagen natural, elastina si acid hialuronic
  • Pielea devine mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala diminuat

Pentru prima data in istoria LPG, capatul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspiratia secventiala, rola motorizata si clapa motorizata lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza tesutul in adancime, in toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai placut si mai eficient.

Datorita noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitata de calitatea tesutului. Stimularea se adapteaza cu precizie fiecarei identitati individuale a pielii.

Citește și:

Noul aparat LPG Alliance este disponibil in saloanele partenere Top Line, inclusiv in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette (Bd. Regina Maria nr.1 si Calea Dorobantilor nr. 200).

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.