Setari Cookie-uri

4 trucuri pentru a atrage abundenta financiara

Abundenta financiara nu este ceva ce pica din cer, ci tine doar de tine!

abundenta finaciara Foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Abundenta financiara nu este ceva ce pica din cer. Este ceva ce se obtine. Nu neaparat muncind din greu sau cu sudoarea fruntii, ci avand mentalitatea potrivita (Esther Hicks ar spune vibratia) si actionand. Oricat de teribila pare situatia in acest moment, lucrurile se pot schimba destul de rapid. Depinde doar de tine. Iata ce poti face pentru asta chiar de azi.

1. Incepe un jurnal al recunostintei

Stiu, stiu, te-ai cam saturat sa auzi lucrul asta insa sa stii ca functioneaza. Ai observat ca uneori oamenii saraci sunt mai fericiti decat cei mai bogati oameni? Desi traiesc cu mult sub standardele noastre de saracie, gasesc motive de bucurie. Fericirea nu este legata de posesiunile tale materiale. Dar are legatura cu recunostinta pentru ceea ce ai, pentru oamenii din viata ta si pentru momentele de bucurie pe care le traiesti. Jurnalul te va ajuta sa ti le reamintesti.

Citește și:

2. Investe in tine

Cand te simti bine in pielea ta, esti mai putin probabil sa cazi prada tentatiilor financiare de doi lei. Atunci cand nu te iubesti si nu te respecti, devii vulnerabila la incercarile altor oameni de a profita de tine. Gandurile care incep cu "daca”si ”parca” isi fac loc in mintea ta. Te duci la shopping sa te simti mai bine, mai valoroasa.

Atunci cand ai o alimentatie corespunzatoare si esti in forma fizica, te simti frumoasa, atragatoare si plina de energie. Este mai usor sa rezisti tentatiei de a cauta validarea in exteriorul tau.

3. Foloseste bani gheata

Cardurile de credit sunt convenabile. Dar de cate ori ai pierdut evidenta banilor pe care i-ai cheltuit pe cardul tau de credit? Daca nu verifici soldul zilnic, este usor sa acumulezi penalitati fara sa observi. Prin urmare, foloseste bani gheata in locul cardului. Fa-ti un buget, scoate banii de care ai nevoie si...lasa cardul acasa.

Citește și:

4. Petrece mai mult timp in aer liber

Timpul petrecut in aer liber este... eliberator. Natura ne energizeaza si umple de liniste. Indiferent daca este vorba de exercitii, mersul pe jos sau doar respiri aerul proaspat, timpul petrecut afara iti hraneste sufletul si costa zero lei. Ba mai mult decat atat, te ajuta sa iti limpezesti mintea si te ajuta sa fii mai creativa.

Foto prima pagina: Valery Sidelnykov, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.