Setari Cookie-uri

Advertorial Pampers sustine 20 de maternitati cu scutece pentru nou-nascuti, cu ocazia aniversarii a 11 ani de parteneriat Pampers-UNICEF

Anul acesta Pampers si UNICEF aniverseaza 11 ani de parteneriat in campania “1 pachet = 1 vaccin”. In aceasta perioada am demonstrat ca bebelusii pot face lucruri marete doar purtand un scutec Pampers.

Drept multumire pentru toti parintii din Romania care au sustinut campania, Pampers va sprijini in luna februarie 20 de maternitati din Romania oferindu-le scutece pentru nou-nascuti. Sustinand maternitatile, Pampers isi continua misiunea de a contribui la ingrijirea bebelusilor inca din prima lor zi de viata.
In luna decembrie a anului 2016, mamicile au intrat pe pagina de Facebook Pampers Romania, in sectiunea „11 ani de parteneriat Pampers UNICEF”si au votat orasele din Romania care vor fi sprijinite de Pampers. Anul acesta, cele mai votate 20 de orase sunt: Brasov, Ploiesti,Timisoara, Bucuresti, Galati, Suceava, Cluj-Napoca, Alba lulia, Iasi, Buzau, Arad, Vaslui, Giurgiu, Deva, Bacau, Targu Mures, Constanta, Targu Jiu, Craiova si Botosani. Pampers va oferi scutece pentru nou-nascuti unei maternitati din fiecare aceste 20 de orase, contribuind astfel la starea de bine a micutilor inca din primele clipe.
Parteneriatul dintre Pampers si UNICEF dureaza de 11 ani si, in tot acest timp, tetanosul matern si neonatal a fost eliminat in 19 tari, dar lupta continua in alte 19 de tari. Pampers invita parintii sa i se alature pentru o dorinta speciala: eliminarea tetanosului matern si neonatal (TMN) din zonele in care inca mai reprezinta o amenintare. Tetanosul matern si neonatal afecteaza familiile din zonele geografice care nu beneficiaza de suficiente resurse materiale si apare atunci cand nou-nascutii sunt infectati in urma unei nasteri neigienice, precum taierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile.
Timp de 11 ani, Pampers si UNICEF au avut o singura dorinta: eliminarea tetanosului matern si neonatal de pretutindeni. Cu ajutorul parintilor, pe toata durata campaniei 1 pachet= 1 vaccin, aproximativ 500 000 de nou-nascuti au fost salvati si in fiecare secunda un vaccin a ajuns la o mama si copilul ei.

Multumim tuturor parintilor care au fost alaturi de noi si la cea de-a 11-a aniversare, contribuind la protejarea bebelusilor din intreaga lume impotriva tetanosului matern si neonatal!


Kudika
9 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.