Setari Cookie-uri

Advertorial Bagajul pentru momentul mult asteptat

Au trecut 37 de saptamani de sarcina. Micutul tau trebuie sa apara din clipa-n clipa, iar nivelul tau de entuziasm depaseste limitele. Dupa o lunga asteptare, esti gata sa iti tii bebelusul in brate pentru prima data, sa ii simti bataile inimii la pieptul tau si sa citesti in ochii lui mari toate aventurile care va asteapta.

Te-ai gandit mult la momentul acesta si vrei ca totul sa fie ca la carte. Ai pregatit deja patutul bebelusului, e plin de jucarii si ai hainute in toate culorile. Iar cand vine vorba de lucrurile de care vei avea nevoie la spital in ziua cea mare, poti sta linistita, bagajul e deja facut. Ai pus in geanta lucruri pentru tine si pentru bebelusul tau, dar nu ai uitat nici de actele necesare internarii.

Sore ne-a recunoscut ca s-a gandit cu mare atentie la ce nu trebuie sa lipseasca din bagaj: „Eram atat de emotionata si de entuziasmata, incat nu stiam exact ce voi folosi la spital, dupa nastere. Dar am tras aer in piept, am ascultat de vorbele medicului care mi-a urmarit toata sarcina am si apoi usor-usor am facut si bagajul. Știu ca a fost cu cateva zile inainte, sa fiu sigura ca nu uit nimic din cauza grabei sau a vreunei surprize neasteptate din partea lui Erin, si bine am facut! In ziua cu pricina, am plecat val-vartej din casa si nu stiam cum sa ajung mai repede la spital. Eram atat de emotionata si de entuziasmata si de curioasa ... In final, totul a fost perfect, la fel ca si Erin a mea.”

Daca vrei sa te asiguri ca vei avea tot ce iti trebuie la spital, iata o lista cu lucrurile care ar trebui sa se regaseasca in bagaj:

Pentru mamica:

Obiecte de igiena personala (periuta si pasta de dinti, deodorant, sapun, prosop etc.) pentru ca vrei sa te simti ca acasa si sa ai grija de corpul tau.
Haine confortabile, sutiene speciale si o camasa de noapte cu deschidere in fata pentru momentul in care iti vei alapta puiul pentru prima data.
Telefonul mobil si incarcatorul nu trebuie sa lipseasca; vei vrea sa le povestesti celor dragi despre minunea care tocmai a intrat in viata ta.
Papuci comozi, perfecti pentru plimbarile spre salonul in care doarme bebelusul.
Crema hidratanta te va ajuta sa iti hranesti pielea.

Pentru bebelus:

Hainute spalate si calcate pentru ghemotocul de iubire pe care il vei tine in brate.
Un pachet cu servetele umede pentru bebelusi te va ajuta sa ai grija de micutul tau.
Scutecele Pampers Premium Care ii vor oferi puiului tau confort si senzatie uscata inca din primele clipe.
Hainutele pentru plecare dau startul acestei noi aventuri pentru tine si bebelusul tau.

Acte necesare internarii:

• carte de identitate;
• adeverinta de salariat;
• detaliiile asigurarii tale de sanatate sau ale abonamentului medical;
• dosarul cu investigatiile facute in timpul sarcinii.

Momentul in care o gravida isi pregateste bagajul pentru maternitate este unul emotionant si plin de entuziasm. Insa, este important ca acest entuziasm sa nu te influenteze si sa nu exagerezi cu impachetatul. Dar cum totul este pregatit, esti gata pentru ziua cea mare. Esti gata sa iti schimbi viata radical si sa inveti din nou despre toate minunile acestei lumi prin ochii bebelusului tau, care iti vor arata ca lucrurile nu stau asa cum credeai. Esti gata ca puiul tau sa fie centrul Universului si sa ii dedici lui toata atentia si grija. Esti gata sa descoperi cum in inima copilului tau stau ascunse taine despre care nu ai auzit vreodata. Cu alte cuvinte, esti gata sa devii mamica!

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.