Setari Cookie-uri

Gustarile hranitoare din pauze: Descopera noile Activia Quinoa-Alune de Padure si Activia Smochine-Ovaz

Activia si-a facut o traditie din a sustine un stil de viata sanatos, cu alimentatie echilibrata, miscare si gandire pozitiva.

comunicat de presa

activia

Cand vine vorba despre micul dejun si gustarile de peste zi, de multe ori ne ghideaza placerea gustului. Asa incat alegem adesea gustarile dulci sau produse de patiserie, care ne satisfac pe moment nevoia de a rontai, dar care nu ne ajuta neaparat sanatatea digestiva.

De 16 ani, de cand este produs si consumat in Romania, Activia si-a facut o traditie din a sustine un stil de viata sanatos, cu alimentatie echilibrata, miscare si gandire pozitiva. Pentru a oferi consumatorilor o gama si mai variata de alegeri, Activia a lansat in aceasta perioada doua noi produse: Quinoa-Alune de Padure si Smochine-Ovaz. Noile iaurturi pot fi gustarea ta ideala care te ajuta sa ai grija pe termen lung de sanatatea digestiva.*

Cele doua produse vin cu o adevarata experienta a gustului, combinand acelasi iaurt fin Activia cu Bifidus Actiregularis si cereale, seminte si nuci – toate preparate cu grija de catre expertii Activia pentru a obtine armonie intre diferitele texturi. Noile iaurturi Activia sunt o gustare sanatoasa si satioasa, aducand un plus de substante nutritive dietei tale.

Citește și:

,,Studiile arata ca obiceiul de a rontai intre mese poate aduce pana la 75% mai multe calorii decat programul de mese la ore fixe. Ce gustari sa luam intre mese? E simplu: ele trebuie corelate cu nivelul total de activitate fizica si intelectuala din ziua respectiva, trebuie sa fie alcatuite din alimente integrale, bogate in nutrienti si sa contina maximum 10-15% din aportul caloric total de peste zi. Iar iaurtul, alaturi de fructe si legume se situeaza in topul ierarhiei unei gustari sanatoase din punctul de vedere al aportului de nutrienti esentiali, cu un numar redus de calorii.” declara Cori Gramescu, coach de lifestyle si nutritie.

Pe langa fermentii obisnuiti din iaurt, Activia contine 4 miliarde de fermenti Bifidus Actiregularis in fiecare pahar, fermenti care ajung in flora intestinala, al carei echilibru este extrem de important pentru sanatatea organismului.

Citește și:

activia
Activia-Quinoa: mixul de proteine

Quinoa, probabil cea mai populara “cereala” a deceniului este o sursa completa de proteine, continand in acelasi timp toti cei 9 amino-acizi esentiali. Aceasta nu are gluten si are o textura delicata. Alunele de padure vin sa completeze perfect noul mix Activia-Quinoa cu gust dulce si crocant, continand proteine si fibre. Toate acestea, alaturi de iaurtul Activia cu Bifidus Actiregularis creeaza gustarea nutritiva pentru fiecare zi.

Activia-Smochine: energia pozitiva de zi cu zi

Smochinele sunt bogate in fibre si reprezinta o sursa de potasiu, in timp ce semintele crocante de mei si ovazul bogat in fibre, combinate cu iaurt, iti aduc gustarea fina si satioasa de care ai nevoie.

Alege si tu pauza Activia, o gustare nutritiva cu o textura cremoasa alaturi de seminte crocante si fructe pe care le poti integra cu usurinta in dieta ta zilnica.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre noile sortimente Activia, dar si despre cum iti poti mentine un stil de viata sanatos, Activia te invita pe platforma www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.

*Activia contine calciu care contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.