Setari Cookie-uri

Amway lanseaza gama de ingrijire orala Glister Kids, conceputa special pentru nevoile copiilor

Produsele Glister pentru copii sunt concepute special pentru nevoile copiilor cu varsta de minimum doi ani.

comunicat de presa

Glister Kids

Amway Romania anunta lansarea Glister Kids, cea mai noua extensie a gamei Glister, marca de incredere de produse de igiena orala, folosita de generatii la rand.

Produsele Glister pentru copii sunt concepute special pentru nevoile copiilor cu varsta de minimum doi ani.

Gama Glister Kids cuprinde pasta de dinti si periuta de dinti care, impreuna, transforma periajul intr-o activitate distractiva si il ajuta pe copilul dumneavoastra sa isi dezvolte obiceiuri pozitive de igiena orala zilnica.

Pasta de dinti cu fluorura de sodiu si actiune multipla (19,49 lei) are gust de capsuni si contine formula REMINACT care curata sigur si bland, ingrijind in acelasi timp dintii si gingiile in dezvoltare si oferind protectie impotriva aparitiei cariilor dentare.

Formula exclusiva REMINACT, cu continut de fluorura de sodiu reface nivelul natural al mineralelor esentiale din dinti, precum calciul si fosforul.

Citește și:

Formula cu fluorura de sodiu este conceputa special pentru necesitatile copiilor cu varsta de minimum doi ani, ajutand la prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale si repara cariile aflate in stadiul incipient.

Mascota marcii, Patches, ursuletul panda, este prezenta pe ambalajul tubului de pasta de dinti si va transmite cu siguranta emotii pozitive in timp ce copilul dumneavoastra isi periaza dintii. glister kids

Periutele de dinti Glister Kids (48,59 lei) fac ca periajul sa fie foarte distractiv, datorita culorilor vesele si modelului atragator. Perii moi, rotunjiti, precum si manerul confortabil, usor de tinut in mana, sunt special concepute pentru cei mici, oferind o manevrabilitate excelenta.

Periutele de dinti Glister Kids curata eficient toti dintii, inclusiv dintii posteriori, mai greu accesibili, protejand gingiile delicate. Fara BPA, PVS sau ftalati, acestea sunt disponibile la set de patru bucati in patru combinatii de culori individuale.

Citește și:

Gama de produse Glister Kids se adreseaza copiilor de minimum 2 ani si doreste sa incurajeze atat parintii, cat si copii acestora, sa isi dezvolte si consolideze obiceiurile pozitive ale ingrijirii orale zilnice.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.