Setari Cookie-uri

Statii de calcat pentru haine pretentioase

Calcatul rufelor a fost printre primele activitati casnice pe care le-am invatat. Datorita mamei, care obisnuia sa calce toate hainele odata imediat dupa ce le-a luat de la uscat, iar eu, ca sa ii usurez munca, ma ofeream sa o ajut.

Imi placea sa fac treaba asta, chiar daca fierul de calcat de pe atunci avea vreo 2 kile si trebuia sa astept 10 minute ca sa se incalzeasca. Ca sa nu mai vorbesc de emotiile pe care le aveam cand ajungeam la hainele din materiale fine (matase, satin, voal, casmir).

Pe atunci, ca sa le calc, trebuia sa scot fierul din priza, sa il las putin sa se raceasca si apoi sa il pun pe material. Nu era usor deloc, mereu stateam cu sufletul la gura.

Cu toate astea, sa calc rufele, sa vad cum dispar cutele, a fost dintotdeauna o activitate care ma relaxeaza. Cu atat mai mult cu cat aparatele de calcat din zilele noastre sunt ceva mai performante.

Aparate de calcat performante

In zilele noastre, gasim ceva mai mult decat un aparat de calcat, gasim statia de calcat - datorita careia nu mai e nevoie sa ducem hainele la spalatorie si curatatorie pentru tratamente speciale. Tefal, Philips si Bosch sunt doar cateva dintre companiile mari care vor sa aduca pe piata cele mai performante statii de calcat.

Citește și:

Dar, asa cum era de asteptat, parerile sunt impartite. Oamenii sunt pro si contra atunci cand vine vorba de acest aparat, insa mie imi place sa cred in bine si sa dau o sansa, si inca o sansa. Majoritatea spune ca nu s-ar mai intoarce niciodata la aparatul de calcat clasic.

Statii de calcat

Statie de calcat Tefal Statie de calcat Bosch Statie de calcat Philips

Statii de calcat - parerile celor care le-au incercat

Statia de calcat Tefal Optimo cu talpa ceramica este laudata chiar si de barbati: "Acest produs il recomand. Sotia este foarte incantata si a devenit chiar o placere calcatul rufelor! Nimic de reprosat!".

Oamenii sunt multumiti de raportul calitate-pret si sustin ca "E prima data cand folosesc o statie de calcat si clar nu m-as mai intoarce la un fier de calcat.".

"Sunt foarte multumit de aceasta statie de calcat (vin după un fier normal de calcat). Mi se pare foarte profesionala, lasa camasile in urma ei fara nici o cuta. Recomand, pretul fiind foarte bun.".

Citește și:

Statia de calcat Bosch Sensixx dispune de o talpa CeraniumGlissée cu canale pentru aburi si design cu trei zone de calcare - pentru distributie optima a aburului si alunecare usoara.

Cei care au folosit-o spun asa: "Mi-am cumparat aceasta statie acum 7 luni si trebuie sa recunosc ca este cea mai buna investitie pe care am facut-o. Calca absolut perfect, aburul are o presiune incredibila si am folosit maxim nivelul 2, iar timpul de calcat s-a diminuat considerabil. Talpa este extraordinara, calca fara absolut nicio problema, de la rochii de matase la paltoane, fara sa se prinda si aluneca foarte usor. Din cat uram sa calc, in special camasi, acum a ajuns sa imi placa.".

Si am mai selectat statia de calcat Philips PerfectCare Pure, perfecta pentru toate tipurile de haine datorita procesorului de control inteligent si avansat. Asadar, este 100% sigura chiar si pentru casmir, matase, lana si poliester. Mai mult, aparatul se opreste automat atunci cand este lasat nesupravegheat.

Citește și:

Utilizatorii spun: "Foarte multumita de produs. PRO: Ok din toate punctele de vedere, il poate folosi oricine chiar si cineva care nu a mai calcat niciodata, nu poate arde nimic. Imi place ca se opreste automat daca il uit in priza."; "Sunt foarte incantata de aceasta statie de calcat de la Philips; castig foarte mult timp deoarece nu trebuie sa mai selectez hainele si sa mai dau cu masina de trei ori pe o cuta... E gata din prima. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cand am vazut cat de repede am rezolvat un teanc amenintator.".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sata Production

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.