Setari Cookie-uri

Baby Stem a sarbatorit copiii alaturi de Foto Union si "Portret de copil 2017. Fericirea se naste din sanatatea lor"

Baby Stem doreste sa le ofere parintilor si copiilor sansa unei vieti lipsite de griji in ceea ce priveste sanatatea, prin serviciile de recoltare si de stocare a celulelor stem la standarde calificate.

comunicat de presa

baby stem Baby Stem doreste sa le ofere parintilor si copiilor sansa unei vieti lipsite de griji in ceea ce priveste sanatatea, prin serviciile de recoltare si de stocare a celulelor stem la standarde calificate. Partener certificat Seracell in Romania, Baby Stem pune la dispozitia clientilor sai un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului si garantia calitatii germane, dispunand de doua dintre cele mai importante acreditari, GMP (Good Manufacturing Practice) si JACIE, ca semn al profesionalismului echipelor medicale si a laboratoarelor echipate cu o tehnologie de inalta performanta.

Aflat la cea de-a sasea editie, prin „Portret de Copil” Foto Union face cadou un portret original fiecarui copil care participa la eveniment. Foto Union, studio-ul de fotografie aparut in primavara anului 2011, a fost creat din convingerea ca oamenii isi doresc o fotografie in care sa se regaseasca acum sau peste 50 de ani. Simpla bucurie de a ne simti bine impreuna, razand, glumind si magia pe care o poarta fiecare moment surprins la Foto Union nu pot fi masurate in cuvinte. Promisiunea lor este ca de fiecare daca cand vei privi in urma, ne vom aduce aminte de „acea zi petrecuta impreuna cu Baby Stem si Foto Union” si vom zambi cu siguranta.

Citește și:

Pentru mai multe detalii vizitati basbystem.ro si www.fotounion.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.