comunicat de presa

Foto Union, prin a sasea editie anuala consecutiva a maratonului de fotografie publica Portret de Copil 2017, sub egida campaniei „Fericirea se naste din sanatatea lor”.

Evenimentul a avut loc in Gradina Japoneza din Parcul Herastrau, unde sute de copii veniti alaturi de parinti s-au bucurat de poze, in timp ce Foto Union a surprins cele mai frumoase instantanee. Copiii care au participat la eveniment au primit cadou un portret original, insotit si de alte mesaje motivationale legate de fericire, familie, sanatate ce sustin valorile Baby Stem. Fotografiile vor fi postate miercuri pe paginile de Facebook Baby Stem si Foto Union.

„Ne dorim sa fim alaturi de parinti si copiii lor inca din primele clipe, iar garantia amintirilor placute pe care sa le impartaseasca de fiecare zi de 1 iunie, sta in primul rand in sanatate. Intr-adevar credem cu tarie ca fericirea se naste din sanatatea lor, de aceea ne dorim sa le reamintim atat celor care se bucura deja de copii, cat si viitorilor parinti ca sanatatea este zambetul fiecarui copil si intotdeauna va insemna o investitie in viitorul acestora. De aceea ne-am alaturat campaniei Foto Union – Portret de Copil, pentru ca acest mesaj sa ajunga la cati mai multi dintre ei”, explica Alexandra Baban, Director General Baby Stem.

In aceeasi zi, nu doar sutele de copii veniti cu familiile s-au bucurat de fotografii, dar si 40 de suflete de la centrele de plasament din sectorul 1 cu care Asociatia Atelierul de Zambete colaboreaza - Sfantul Iosif si Sfantul Stefan, pe care Baby Stem i-a invitat la filmul Deep – O aventura nesfarsita, cu suportul CinemaCity. Distractia a continuat apoi cu o masa delicioasa la KFC Romania.

Baby Stem doreste sa le ofere parintilor si copiilor sansa unei vieti lipsite de griji in ceea ce priveste sanatatea, prin serviciile de recoltare si de stocare a celulelor stem la standarde calificate. Partener certificat Seracell in Romania, Baby Stem pune la dispozitia clientilor sai un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului si garantia calitatii germane, dispunand de doua dintre cele mai importante acreditari, GMP (Good Manufacturing Practice) si JACIE, ca semn al profesionalismului echipelor medicale si a laboratoarelor echipate cu o tehnologie de inalta performanta.

Aflat la cea de-a sasea editie, prin „Portret de Copil” Foto Union face cadou un portret original fiecarui copil care participa la eveniment. Foto Union, studio-ul de fotografie aparut in primavara anului 2011, a fost creat din convingerea ca oamenii isi doresc o fotografie in care sa se regaseasca acum sau peste 50 de ani. Simpla bucurie de a ne simti bine impreuna, razand, glumind si magia pe care o poarta fiecare moment surprins la Foto Union nu pot fi masurate in cuvinte. Promisiunea lor este ca de fiecare daca cand vei privi in urma, ne vom aduce aminte de „acea zi petrecuta impreuna cu Baby Stem si Foto Union” si vom zambi cu siguranta.

Pentru mai multe detalii vizitati basbystem.ro si www.fotounion.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: