Setari Cookie-uri

De 10 ani cu IDentity Clinic!

IDentity Clinic sarbatoreste 10 ani de cand este alaturi de pacientii sai.

comunicat de presa

IDentity Clinic IDentity Clinic sarbatoreste 10 ani de cand este alaturi de pacientii sai. 10 ani de zambete sanatoase si frumoase, 10 ani in care specialistii clinicii au fost intr-o continua evolutie, iar modernizarea acesteia cu aparatura de ultima generatie a facut ca aceasta sa ajunga in topul celor mai apreciate si cautate clinici din capitala.

Clinica noastra ofera tratamente dentare de cea mai buna calitate de 10 ani. Suntem fericiti ca putem sa le acordam pacientilor ingrijirea corespunzatoare si vom fi aproape de ei in continuare, asa cum i-am obisnuit si pana acum, intr-un mediu relaxant, modern si specializat”, afirma dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodontie si ODF.

Look nou, aparatura noua la aniversarea de 10 ani

Clinica iDentity (www.identityclinic.ro) si-a modificat aspectul odata cu implinirea frumoasei varste de 10 ani. Cele 4 cabinete individuale au fost modernizate si personalizate pentru ca pacientii sa se simta foarte bine in timpul tratamentelor si sa uite de teama de stomatolog. Aparatura noua, de ultima generatie,

Citește și:

Ingrijirea profesionala este o buna investitie avand in vedere ca diminueaza pierderea timpurie a dintilor si astfel si numarul lucrarilor proteice extinse. Avem grija de sanatatea pacientilor prin tratamentele pe care le oferim, cat si prin masurile stricte de igiena si sterilizare. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde”, explica specialistul.

Fara teama de dentist

Specialistii iDentity Clinic (www.identityclinic.ro) folosesc o aparatura moderna care transforma anxietatea dentara intr-o stare calma si relaxanta prin procedura de inhalosedare. Aceasta este o metoda sigura si foarte eficienta de relaxare a pacientilor, foarte potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Protoxidul de azot este un gaz care, in combinatie cu oxigenul, combate anxietatea legata de tratamentele stomatologice. In plus, protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare folosita in tratamentul stomatologic, fiind un gaz bland, nontoxic, care se elimina singur din organism. Spre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxid de azot sunt constienti si receptivi pe durata tratamentului”, spune dr. Raluca Pascu.

Citește și:

clinica dentara Tratamente eficiente si de calitate

La clinica noastra tratamentele sunt de cea mai buna calitate, acest lucru se datoreaza atat tehnologiei de ultima generatie, cat si profesionalismului medicilor. Pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune tratamente am achizitionat Microscopul endodontic SmartOptic.

Avantajele acestui microscop sunt nenumarate, in primul rand cu acest dispozitiv precizia este maxima pentru depistarea corpilor straini pe canale. Avand in vedere ca un tratament pe canal necesita foarte multa rabdare, microscopul faciliteaza munca medicului endodont si, in acelasi timp, creste calitatea tratamentelor. Odata ce avem o vizibilitate maxima asupra spatiului endodontic, tratamentul de canal conduce catre corectitudine, rapiditate si incearca sa atinga perfectiunea”, completeaza specialistul.

Citește și:

Va asteptam sa sarbatoriti alaturi de noi cei 10 ani de existenta si de tratamente eficiente oferite de iDentity Clinic (www.identityclinic.ro). Intreaga echipa promite o continua dezvoltare si modernizare a serviciilor, pentru ca pacientii sa aiba parte de o ingrijire personalizata, de calitate, intr-un loc in care teama de dentist nu exista.

Clinica Stomatologica iDentity Baneasa ofera servicii stomatologice integrate si personalizate pentru fiecare dintre pacientii sai. Echipamentul ultramodern si echipa eficienta si experimentata de medici specialisti asigura pacientilor cea mai buna ingrijire medicala. Clinica ofera servicii de calitate precum: Pedodontie, Estetica dentara, Odontoterapie, Endodontie, Protectica, Implantologie, Chirurgie dento-alveolara, Paradontologie, Patologie orala, Ortodontie, Radiologie dentara. Pentru detalii si programari intrati pe www.identityclinic.ro sau sunati la numarul de telefon 0728.000.011.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.