Setari Cookie-uri

Advertorial Cum sa iti incepi dimineata cu energie si multa veselie?

In fiecare dimineata ai doua variante: sa fii posomorata sau sa iti iubesti viata. Alege sa zambesti! Zambetul te face mai frumoasa si mai fericita.

Cu atat de multe taskuri si sarcini pe care le avem de rezolvat, responsabilitati importante si promisiuni pe care le facem oamenilor din jurul nostru, avem nevoie din cand in cand sa iesim din rutina zilnica si sa gasim putin timp si pentru noi si sufletul nostru.

Cautam mai mereu citate motivationale care sa ne ofere inspiratie pentru a merge mai departe cu viata noastra si a ne urma visurile, practicam yoga, invatam sa meditam si sa regasim pacea interioara, tinem cure de detoxifiere. Practicate in timp, toate aceste activitati ajung sa devina ritualuri sacre pentru noi.

Pana si cateva clipe de relaxare inseamna foarte mult pentru noi deoarece ne ajuta sa rupem monotonia, sa uitam de micile probleme cu care ne confruntam si sa punem un zambet autentic pe chipul nostru.

Colgate® lanseaza noile paste de dinti Colgate® Natural Extracts, un mod sigur de a iti incepe dimineata cu energie si multa veselie. Inspirata de traditia ingredientelor asiatice, gama Colgate® Natural Extracts vine cu o textura delicata, culori intense si arome extraordinare care te fac sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta in mijlocul naturii, departe de toti si de toate. Fiecare pasta de dinti Colgate® Natural Extracts contine extracte naturale si atent selectionate care au rolul de a oferi protectie de lunga durata dintilor si gingiilor.

Pasta de dinti Colgate Natural Extracts Ultimate fresh contine ulei de lamaie din Asia si extract natural de aloe vera, care au proprietati benefice nu doar pentru dinti, ci si pentru gingii. De asemenea, aromele puternice de menta si citrice mentin prospetimea pentru o perioada lunga de timp dupa spalatul dintilor.

Vrei dinti mai albi?

Cine nu isi doreste sa aiba dinti mai albi fara a recurge la tratamentele din cabinetele stomatologice? Daca vrei sa ai dinti mai albi, mai sanatosi si mai puternici, atunci iti recomand sa incerci pasta de dinti Colgate® Natural Extracts Radiant White cu sare din alge marine asiatice. Pe langa faptul ca albeste dintii, aceasta curata foarte bine si ofera o senzatie de prospetime de lunga durata.

Schimbarile mici, cheia catre o viata fericita

Nu face o schimbare brusca la care te adaptezi cu greu si pe care este posibil ca mai tarziu sa o regreti. Nu poti schimba o viata intreaga peste noapte. Cea mai buna solutie este sa combati rutina zilnica prin pasi mici, facuti treptat. Poti incepe prin a face schimbari marunte, benefice pentru tine, iar a te asigura ca ai intotdeauna un zambet frumos si sanatos este unul dintre ele.

foto prima pagina: Sjale, Shutterstock


Kudika
22 August 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.