Setari Cookie-uri

Periute electrice: 3 sugestii pentru ingrijirea avansata a dintilor tai

Periutele de dinti electrice dispun de moduri diferite de periaj, printre care: curatarea zilnica, ingrijirea gingiilor, modul sensibil si modul albire.

Am inceput sa folosesc periuta de dinti electrica cu doar cateva luni in urma. Am primit-o cadou de la iubitul meu, care se bucura de beneficiile ei de cativa ani buni si nu se mai satura sa o laude. Asa ca si-a dorit mult sa am si eu una.

Motivul pentru care nimeni nu reusise sa ma convinga sa folosesc periuta electrica pana atunci era ca am purtat aparat dentar si mi-a fost frica sa nu imi dauneze.

Dar nu am avut niciun fel de probleme, asa ca iata-ma astazi venind cu trei recomandari de periute electrice care asigura o ingrijire avansata danturii.

Periute de dinti electrice Oral-B si Philips

Periuta de dinti electrica Oral-B Trizone 1000 are 48.800 de miscari de stanga-dreapta-pulsatie per periaj, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.

Este prevazuta cu cronometru pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii dentisti - 2 minute, designul capatului de periaj include trei zone cu peri, iar actiunea 3D curata spatiile interdentare si pulseaza ca sa indeparteze mai multa placa fata de o periuta obisnuita.

Citește și:

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HealthyWhite promite sa albeasca dintii de peste doua ori mai bine decat o periuta de dinti manuala in doar o saptamana. Mai mult, aceasta indeparteaza rapid petele provenite de la consumul de cafea, ceai, vin rosu si tutun.

Cei care au incercat-o s-au declarat multumiti de rezultate:

"E prima oara cand folosesc o periuta electrica. Prietenii imi recomandau Oral-B pentru ca ei nu folosisera niciodata Philips. In ciuda recomandarilor acestora, eu am ales aceste periute Philips Sonicare si sunt foarte multumit. Dupa spalare dintii se simt curati, mai curati decat dupa o spalare cu periuta manuala."

"Total diferita curatarea fata de cele cu cap rotativ... Care prin miscarea lor inghesuie un pic din microbi sub gingie. Cu acest aparat ai senzatia prima data ca ai fost la detartraj la dentinst, asa curat este, usor de folosit iar un maner se poate folosi usor de 2 persoane (fiecare cu capul ei)."

Citește și:

Periute de dinti electrice

Periuta electrica Oral-B reincarcabila Pachet periute electrice Philips Periuta electrica Oral-B

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Plus Cross Action are 76.000 de miscari de oscilatie-rotatie per periaj. Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 2D acesta oscileaza si se roteste pentru a indeparta mai multa placa bacteriana. Ce spun utilizatorii despre ea?

"Este un produs minunat. Sincer, e foarte mare diferenta intre o periuta normala si una asa. Curata foarte bine dintii si necesita foarte putina pasta de dinti."

"Sunt super multumita, folosesc peria de doua luni, iar dintii mei sunt mult mai albi. Pretul este foarte accesibil, recomand cu mare incredere!".

Sloganul periutelor electrice? "Spala-te pe dinti ca un medic dentist!". Nu uita, insa, sa introduci in igiena dentara zilnica si ata dentara, dusul bucal si apa de gura.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Alliance

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.