Setari Cookie-uri

Pila electrica pentru calcaie fine: 5 modele care fac toti banii

Calcaiele uscate si crapate ma impiedica de multe ori sa port sandale si sa ma simt confortabil in pielea mea, asa ca folosesc pila electrica pentru exfoliere.

Ca femeie, este foarte important sa afisezi in orice moment o imagine impecabila.

Primul aspect de care trebuie sa ne ingrijim este interiorul nostru, pentru ca stii deja, frumusetea vine din interior: mai exact, trebuie sa avem o inima buna, un organism sanatos si mintea sa ne fie curata si plina de ganduri optimiste.

La exterior, desi depunem mai mult efort fizic, nu este atat de greu sa aratam mereu bine.

Nici nu trebuie sa investim mult timp, ci este suficient sa stim unde trebuie sa acordam atentie: mai exact, ten curat si luminos, par sanatos si stralucitor, unghii ingrijite, piele fina si calcaie hidratate, fara crapaturi.

Calcaie fine cu pila electrica

Asta e punctul in care voiam sa ajung – calcaiele. Si o sa incep prin a vorbi din propria experienta.

Daca toamna si iarna nu am niciun fel de probleme cu pielea calcaielor, fiind mereu acoperite, primavara si iarna, cand trec la sandale si papuci, stau mult in apa de la mare si interactionez cu praful si caldura, calcaiele sunt mai mereu uscate, aspre si capata aspectul acela de piele alba. Oribil.

Citește și:

Pana de curand foloseam piatra ponce, insa inca de anul trecut am trecut la un nivel mai profesionist – ingrijirea calcaielor cu pila electrica. Am incercat mai multe modele, de la diferite firme, insa nu am ramas fidela uneia, pentru ca toate si-au facut treaba ca la carte.

Pila electrica pentru calcaie Pila electrica pentru exfolierea calcaielor Pila electrica Babyliss cu particule de cristal

Pila electrica cu particule de cristal

Pila electrica ma ajuta cel mai bine pe timp de vara, cand trebuie sa acord o ingrijire mai atenta calcaielor. Sunt pile electrice prevazute cu doua role ce pot fi folosite pentru exfolierea abraziva – pentru pielea ingrosata si rola mai fina pentru pielea subtire si sensibila.

Exista si pila electrica cu cristale de diamant, care indeparteaza pielea ingrosata in cateva minute, lasand talpile ingrijite si catifelate.

Citește și:

    Atentie! Nu utilizati pila electrica la dus, in contact cu apa!

    Pila electrica pentru calcaie Pila electrica pentru calcaie Rollove Pila electrica Scholl Pila electrica Remington

    Este foarte important ca dupa folosirea pilei electrice si indepartarea pielii moarte sa hidratam calcaiele cu o crema speciala.

    Pentru un efect maxim si de durata, acoperiti timp de cateva ore picioarele cu sosete din bumbac.

    Scholl, Remington, Babyliss si Rollove sunt doar cateva dintre companiile mari producatoare de piele electrice pentru calcaie.

    Sursa Foto Front Page: Pexels

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.