Setari Cookie-uri

Octavia Geamanu si Claudia Patrascanu au ales sa recolteze celule stem prin Baby Stem

Octavia Geamanu si Claudia Patrascanu se numara printre proaspetele mamici care au apelat la serviciile de recoltare a celulelor stem, iar acum sunt in posesia certificatului Baby Stem.

comunicat de presa

Baby Stem Octavia Geamanu, cunoscuta prezentatoare a stirilor de la Antena 1, a postat de curand pe pagina personala de Facebook, o poza a certificatului Baby Stem, retraind cu nostalgie de toate nedumeririle pe care le-a avut inainte de decizia de a recolta celule stem. „Imi amintesc si acum ce dileme am avut cu privire la recoltarea de celule stem la nastere. Uneori nici nu reuseam sa adorm, pentru ca imi doream sa iau o decizie buna. Ma rugam sa am un copil sanatos, dar in acelasi timp stiu ca n-as fi avut liniste daca nu as fi facut asta. I-am ales pe cei de la Baby Stem. Acum, cand a venit certificatul care atesta stocarea lor, mi-am amintit de acea perioada de cautari ”, declara Octavia.

Procedura de comanda a kit-ului Baby Stem este simpla, contactandu-se un reprezentant al companiei Baby Stem, online sau telefonic, pentru a incheia contractul de recoltare si de stocare a celulelor stem din sangele din cordonul ombilical. Odata ce kit-ul de recoltare este primit la domiciliu, acesta se ia la spitalul/clinica unde urmeaza sa aibe loc nasterea. Extragerea sangelui din cordonul ombilical se realizeaza fara nici un risc sau durere pentru mama si copil.

Citește și:

Dupa ridicarea kit-ului ce contine proba prelevata, de catre curierul autorizat pentru transportul e probe biologice, acesta este transportat in conditii de siguranta la laboratoarele Seracell din Rostock. Stocarea sangelui din cordonul ombilical se face dupa investigatii medicale complexe pentru a fi siguri ca standardele de calitate impuse au fost respectate. De indata ce confirmarea stocarii celulelor stem a fost realizata cu success, anuntul se face printr-un certificat personalizat, pe care il veti primi acasa. Plata contravalorii serviciilor prestate de Baby Stem - Seracell este achitata de catre parinti abia dupa ce se verifica intregul kit recoltat, la primirea rezultatelor , ceea ce asigura o garantie suplimentara asupra calitatii probei.

Baby Stem In Romania din ce in ce mai multe vedete apeleaza la recoltarea de celule stem pentru bebelusii lor. Anamaria Ionescu, Andreea Marinescu, Carmen Bruma, Oana Roman, Emma Zeicescu, Amalia Enache, Mirela Vaida, Raluca Culcea, Ioana Tigaila, Andreea Banica, Pepe, Daniel Osmanovici si Viorica Susanu sunt doar cateva dintre persoanele cunoscute care au ales sa investeasca in viitorul celor mici, recoltand celule stem prin Baby Stem.

Citește și:

Numarul persoanelor care apeleaza la transplantul de celule stem este in continua crestere, fiind inregistrate peste 40 000 de transplanturi in Europa in decursul anului 2014. In ultimii ani, studiile clince si educatia la nivelul maselor au determinat din ce in ce mai multi parinti sa apeleze la o banca de celule stem in momentul nasterii copiilor.

Transplantul cu celule stem este o procedura utilizata in intreaga lume, in ultimii 25 de ani. Nu mai este de mult o procedura experimentala, medicii stiind exact care sunt indicatiile de transplant. Cu ajutorul sangelui recoltat din cordonul ombilical se trateaza peste 70 de boli, printre acestea numarandu-se diverse tipuri de leucemii, anomaliile mostenite ale globulelor rosii, boli hematologice, dar si diverse tipuri de cancer ale maduvei osoase. In plus, celulele stem au o compatibilitate si cu rudele de sange.

Citește și:

Ofera-i micutului tau sansa de a duce o viata fara griji in ceea ce priveste sanatatea, apeland la serviciile oferite de Baby Stem pentru recoltarea si stocarea celulelor stem. Partener certificat Seracell in Romania, Baby Stem pune la dispozitia clientilor sai un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului si garantia calitatii germane. Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice. Pentru mai multe detalii vizitati babystem.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.