Setari Cookie-uri

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici isi va deschide portile toamna aceasta

Vino alaturi alaturi de noi, la Baby Boom Show in perioada 31 August-3 Septembrie, in pavilionul central de la Romexpo.

comunicat de presa

Baby Boom Show

Ca in fiecare an, si noi, BebeBrands vom fi prezenti cu ultimele noutati ale brandurilor lider pe piata internationala. Cele mai noi tehnologii, inovatie si ingeniozitate, toate reunite in produsele de ultima generatie, menite sa fie alaturi de parinti si micutii lor de-a lungul anilor, eficient si usor de utilizat.

Zeci de ani de cercetare si studii indelungate alaturi de parinti si copii, au dezvaluit solutii la necesitatile intampinate zilnic. Joie, Babymoov, Nuna, Tutti Bambini, Bright Starts si Summer Infant sunt brandurile ce isi indreapta atentia spre un singur scop comun: acela de a oferi timp de calitate petrecut impreuna in familie.

Printre noutatile prezente la standul BebeBrands veti regasi carucioarele ultracompacte Pact si Pact Lite de la Joie. Pact Lite este inzestrat cu o serie de extra optiuni, nu si extra kilograme. Geanta de transport cu posibilitatea de a transporta caruciorul pe umar, precum si cele 5,5 kilograme il recomanda pentru a fi cel mai bun companion de vacanta.
Gratie spatarului reglabil, inca de la 0 luni, cu Pact Lite, vei fi mereu intr-o vacanta!

Citește și:

Cum ar fi un scaun de masa ce iti ofera posibilitatea utilizarii de la 6 luni pana la 6 ani? Scaun pentru joaca, scaun de masa sau booster compact util in orice calatorie? Multiply 6 in 1 de la Joie, le-a adunat pe toate intr-unul singur. 6 moduri de utilizare distincte, cu inaltime reglabila, ajustabila pentru majoritatea meselor si a insulelor din bucatarie, ingenios regandite de Joie in noul Multiply 6 in 1.

Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ce este mai bun din alimente si a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simpla, sanatoasa si pentru clipe placute alaturi de bebelus. Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie.

Nutribaby

Robotul Nutribaby (+) inglobeaza 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare/reincalzire a mancarii.

Citește și:

Capacitatea mare, designul ergonomic si consola centrala, usor de utilizat, fac din Nutribaby (+) singurul aparat multifunctional, de care ai nevoie in bucatarie.

Vino alaturi alaturi de noi, la Baby Boom Show in perioada 31 August-3 Septembrie, in pavilionul central de la Romexpo, sa te bucuri de cadourile si preturile speciale ce ti le-am pregatit la zeci de produse!

Ne gasesti la parter, in standul cu numarul 32. Noi ti-am pregatit tot ce ai nevoie pentru micutul tau, tu ia cu tine doar buna dispozitie!

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.