Setari Cookie-uri

Ingrijire naturala pentru un bebe sanatos si fericit

VIVANATURA vine in intampinarea mamicilor cu o noua gama de produse hipoalergenice, naturale si procesate la rece.

comunicat de presa

vivanatura
Bebelusii reprezinta cea mai mare bucurie in viata parintilor, iar cand vine vorba de ingrijire, cei mici merita tot ce e mai bun. In acest sens, VIVANATURA vine in intampinarea mamicilor cu o noua gama de produse hipoalergenice, naturale si procesate la rece: Bebe Drag.

Cu ingrediente intre 99% si 100% naturale, produsele din noua gama sunt sigure pentru pielea delicata a bebelusilor, fiind testate dermatologic si oftalmologic. In plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranti, petrolatum sau derivati petrochimici.

Gama contine:

Balsam de fundulet cu ulei de cocos si bisabolol – Utilizare de la 0 ani

100% natural, procesat la rece, fara parabeni

Formula bogata in agenti emolienti si acizi grasi, asigura emoliere si senzatie de hidratare pe o perioada lunga de timp, formand un strat protector la nivelul iritatiilor pielii. Protejeaza funduletul si pliurile pielii de pe tot corpul de iritatii, formand o pelicula protectoare.

Citește și:

Crema de fundulet cu unt de shea si extract de ovaz - Utilizare de la 0 ani

100% natural, procesat la rece, fara parabeni

Contine zinc, unt de shea si extract de ovaz – ofera o protectie puternica impotriva iritatiilor ce pot sa apara de la frecarea cu scutecul sau de la umezeala si ajuta in cazul pielii inrosite, accelereaza refacerea barierei cutanate.

Gel de dus cu aloe si unt de shea - Utilizare de la 1 ani

99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS

Special creat pentru a proteja pielea bebelusului, produsul sustine stratul protector natural al pielii, iar textura sa usoara curata delicat, iar ingredientele active asigura la nivelul pielii o senzatie de emoliere si hidratare. Toleranta cutanata si oculara excelenta.

Sampon si gel de dus cu aloe si bisabolol - Utilizare de la 0 ani

99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS

Citește și:

Textura usoara a produsului curata delicat pielea sensibila, lasand parul moale si matasos. Toleranta cutanata si oculara excelenta.

Sampon cu aloe si salvie - Utilizare de la 0 ani

99% natural, formula biodegradabila, fara parabeni, fenoxietanol, SLS

Special creat pentru a proteja bariera cutanata, samponul intensifica stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranta cutanata si oculara excelenta.

Lotiune de corp cu ulei de migdale si extract de ovaz

100% natural, fara parabeni, coloranti, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animala

Textura sa usoara si placuta se absoarbe repede in piele si ofera o senzatie de hidratare, lasand un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibila, iritata, roseata a pielii, prurit, arsuri. Ideala a se aplica imediat dupa baie. Indicata pentru fata si corp. Nu pateaza.

Citește și:

Ulei pentru pielea capului si masaj cu tei si extract de ovaz

99,8% natural, fara parabeni, coloranti, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animala

Recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru ingrijirea si emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa usoara si placuta se absoarbe repede in piele si asigura o senzatie imediata de emoliere, lasand un film protector pe zona folosita.

Servetele delicate de curatare aloe si bisabolol

99% natural, fara parabeni, fenoxietanol, SLS si derivati petrochimici

Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curata delicat, lasand pielii o senzatie de catifelare si prospetime, fara a lasa un strat lipicios. Toleranta cutanata si oculara este excelenta in cazul folosirii acestor servetele.

Pasta de dinti cu argila si capsuni

99,5% natural, fara parabeni, SLS, fluor

Citește și:

FARA FLUOR! Formula special conceputa pentru copii de cele mai fragede varste (1 an), avand ca si componente de baza argila, aloe vera si extracte naturale din plante. Nu formeaza spuma. Nu prezinta riscuri in cazul ingerarii accidentale.

Produsele VIVANATURA pot fi gasite in magazinele naturiste, farmacii, reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.