Setari Cookie-uri

Andreea Marin impreuna cu Top Line au schimbat vietile a sase femei din Romania!

'NU EXISTA NU SE POATE!' este campania motivationala de beauty pe care Andreea Marin a lansat-o alaturi de Top Line.

comunicat de presa

campanie motivationala

Actiunea a fost menita sa transforme vietile a sase femei din tara, pentru ca acestea sa devina cea mai buna varianta a lor. Scopul este acela ca transformarea doamnelor sa fie un exemplu pentru romancele care cauta aceleasi rezultate pentru corpul, tenul si echilibrul lor, dar nu au informatii complete pentru a gasi solutia potrivita lor.

Initiativa acestei actiuni a pornit de la schimbarea pe care insasi Andreea Marin a facut-o din punct de vedere al siluetei. Intrebarile pe care vedeta le-a primit in urma transformarii sale alaturi de specialistii Top Line, au determinat-o pe Andreea sa motiveze si alte doamne in acest sens. Prin intermediul acestei campanii, vedeta subliniaza ca, odata puse la dispozitia doamnelor toate uneltele necesare, schimbarea apare negresit in procesul de remodelare corporala si infrumusetare faciala.

Citește și:

Andreea Marin

Andreea Soare(Bucuresti), Irina Rusu(Bacau), Roxana Leach(Deva), Dana Martinescu(Timisoara), Raluca Bar(Oradea) si Maria Vasile(Pitesti) au fost alesele Andreei pentru a intra intr-un “cantonament” al frumusetii.

Timp de doua luni si jumatate, acestea au beneficiat de un plan de tratamente corporale si faciale, sub indrumarea specialistilor din la saloanele partenere Top Line: Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare(Bucuresti), Floarea de Colt(Bacau), Attitude by Cosmetic Style(Deva), Elysees Make Up Studio(Timisoara), Gossip Studio(Oradea) si Salon Visage(Pitesti).

NU EXISTA NU SE POATE este o vorba a tatalui meu, pe care mi-a transmis-o inca din copilarie. Eu am crescut cu acest motto si cred ca se poate aplica la orice aspect al vietii, in ceea ce ma priveste. In cazul nostru, privind frumusetea, NU EXISTA NU SE POATE daca iti doresti cu adevarat sa faci o schimbare in viata ta si daca ai specialistii potriviti alaturi, care sa-ti recomande ce e mai bine pentru tine, in functie de datele pe care le ai de la natura si de ceea ce vrei sa obtii.

Citește și:

Asta au facut ambasadoarele noastre, sase femei care si-au dorit o schimbare cu adevarat pentru ele, fie ca veneau dupa o sarcina, fie ca au ajuns la o varsta la care se instaleaza comoditatea si le era mai greu sa inceapa un nou regim de viata, fie ca, pur si simplu, nu stiau ce li se potriveste, nu stiau care sunt ultimele tehnologii in domeniu si nu stiau ce am facut eu in sensul intretinerii corporale si faciale.

Trebuie doar sa fii bine informata si sa stii unde sa apelezi. Si eu am apelat la Top Line, de aceea am initiat, alaturi de ei, aceasta campanie care a iesit din Bucuresti si s-a dezvoltat in toate zonele tarii unde Top Line are parteneri”, spune Andreea Marin despre aceasta campanie.

Castigatoarele au slabit pana la 8 kilograme si si-au redus taliile cu pana la 25 de centimetri!

Rezultatele in urma celor doua luni si jumatate de campanie, au fost graitoare:

Citește și:

La Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare, Andreea Soare(33 ani) a slabit 7,2 kilograme si a pierdut 4 cm in talie, 8 cm pe sold, 5 cm pe coapse.

regim de slabit
Specialistii salonului Visage din Pitesti au avut rezultate remarcabile alaturi de doamna Maria Vasile (49ani): aceasta a slabit 6 kg, a pierdut 25 cm in talie, 8 cm pe solduri si 5 cm pe coapse.

La Attitude by Cosmetic Style din Deva, Roxanei Leach (35ani) a slabit 4,6 kilograme si a inregistrat scaderi in centimetri, dupa cum urmeaza: talia -7 cm, fese- 5 cm, coapse-3 cm, genunchi- 6 cm.

Echipa Floarea de Colt Bacau a fost alaturi de Irina Rusu (37 ani), care a slabit 2,7 kg si in centimetri a pierdut la brate 3,5 cm, in talie 5 cm, pe solduri 8 cm, pe coapse 7,5 cm si la genunchi 3,5 cm.

regim de slabit
La Elysees Make-up Studio din Timisoara, doamna Dana Martinescu (41 ani) a slabit 4 kilograme si a scazut in talie 5 cm.

Citește și:

Echipa Gossip Studio din Oradea a ajutat-o pe Raluca Bar (33 ani) sa aiba rezultate importante: 4 kg pierdute, minus 9 cm in talie, 5 pe solduri, 10 cm pe coapse.

regim de slabit
Top Line a recomandat, pentru aceasta actiune, tratamentele ce reprezinta varful de lance intr-un proces de transformare.

LPG Alliance –Tratament corporal ce: remodeleaza talia cu pana la 5,2 cm; reduce celulita cu pana la 67%, pielea este mai ferma cu 71%.

Tratamentul revolutionar, Ultratone Dreamshaper presupune aplicarea pe fata sau pe corp a unor fire cu electrozi care stimuleaza musculatura si actioneaza simultan exact in zonele unde se doresc rezultate. Efect vizibile dupa numai 30 de minute.

Clatuu- Un tratament, o marime mai putin! Acesta remodeleaza si recontureaza corpul cu ajutorul criolipolizei. Temperatura de -9°C ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural grasimea.

Citește și:

Impachetarile cu alge marine - Thalssalgo si Paranesi ajuta la eliminarea stratului adipos si a nodulilor celulitici, iar pielea va deveni mai neteda, fara denivelari.

Pentru tratamente faciale, propunerile Top Line au fost:

LPG Alliance- Tratament facial ce stimuleaza fibroblastii sa produca natural colagen, elastina si acid hialuronic.

Guinot Hydradermie Cellular Energy Soleil, un nou tratament, ce pregateste in mod eficient pielea inainte de expunerea la soare si contribuie la repararea acesteia dupa agresiunea razelor UV.

Dermia Solution- tratament dermoestetic antiageing care schimba radical structura pielii, fara efecte secundare. Functioneaza precum un antrenament complex si intens de fitness pentru ten.

Tratamentele Dr Babor ofera solutii pentru diverse probleme ale tenului: lifting, fermitate, hranire in profunzime, cu rezultate graitoare, aprope de efectul chirurgiei plastice.

Citește și:

La finalul celor doua luni de campanie, Top Line a completat experienta de beauty a doamnelor cu doua zile de rasfat, ce au inclus sesiuni de make-up, hairstyle si nail design, dar si o iesire la teatrul Nottara, urmata de cina la restaurantul Joseph by Joseph Hadad, alaturi de vedeta lor preferata, Andreea Marin.

top line Iar pentru a sublinia transformarea doamnelor, Top Line le-a surprins pe acestea cu o sedinta foto demna de vedetele de la Hollywood. Pentru aceasta actiune castigatoarele au purtat tinute all black de la Nissa.

Actiunea s-a desfasurat chiar in casa Andreei Marin, care a fost gazda acestor doamne minunate, Ambasadori ai Frumusetii Top Line.

In urma acestui proiect motivational de beauty, putem concluziona cu mandrie ca frumusetea este o stare de spirit, totusi intretinerea fizicului cu produsele si tratamentele potrivite, poate crea un nou TU!

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.