Setari Cookie-uri

Vesela draguta pentru mese vesele in familie

Fii cea mai cool mama, fii cea mai frumoasa sotie, dar nu uita sa fii si o gospodina desavarsita. Dragostea trece prin stomac, fericirea se intretine cu deserturi delicioase, iar eu am gasit ce iti trebuie ca sa ii bucuri pe toti.

Rasfata-ti familia cu cele mai delicioase retete servite in cele mai vesele farfurii. Savurati bauturile preferate din pahare colorate, sa nu existe masa incheiata fara un desert delicios care isi face aparitia intr-un suport special, iar cea mai tare inventie nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie: platoul pentru servire compartimentat din bambus.

Pahare, farfurii pentru servirea mesei

Poti sa ai farfurii si pahare preferate? Poti, bineinteles. In timp ce unele dintre noi prefera farfuriile simple, intr-o singura culoare sau de un alb imaculat, altele le prefera pe cele multicolore si cu imprimeuri deosebite, si doar cateva au o pasiune pentru farfuriile cu model rustic. Ce sa zic... mie imi cam plac toate.

Pentru o masa vesela in familie, serveste mancarea in farfurii cu imprimeuri dragute, iar paharele sa fie colorate (mie imi place sa le ofer invitatilor pahare diferite ca sa stie fiecare din care a baut). Desertul serveste-l intr-un suport cu doua etaje la fel de colorat.

Citește și:

Nuantele viu colorate vor aduce voie buna la masa si, chiar daca la masa nu este frumos sa vorbesti, cele mai amuzante povesti si amintiri in jurul unei mese curcubeu vor fi spuse.

Vesela pentru servirea mesei

Pahare cu carafa in cos Set de farfurii Suport pentru prajituri

Platouri pentru servit

De cand am descoperit platourile compartimentate din bambus si lemn de salcam, mesele in familie au devenit si mai interesante. Locuiesc intr-o garsoniera open space, ceea ce inseamna ca spatiul este limitat. Cand spun limitat ma refer ca nu am o masa mare cu patru scaune in bucatarie, ci doar o masuta joasa in living, pe care iubitul meu o umple de fiecare data pana la refuz cu bunataturi. Aveam nevoie de ceva care sa ne ofere spatiu.

Asadar, odata cu aparitia platoului compartimentat in bucataria noastra, a fost redus numarul castronaselor si al farfuriilor, ramanand mai mult spatiu pe masa pentru altele. In plus, ne putem rasfata cu cine servite in pat, fara sa ne fie teama ca putem rasturna ceva.

Citește și:

Am gasit online si varianta din portelan alb a platoului compartimentat, cu loc pentru scobitori, ideal pentru sosuri si alte alimente lichide.

Platouri pentru servit

Platou compartimentat bambus Platou 7 piese din lemn de salcam Platou portelan

La finalul acestui material sunt nerabdatoare sa ajung acasa si sa gatesc ceva pentru mine si pentru al meu iubit. Iti zic, cand ai in bucatarie tot ce iti trebuie si toate sunt pe placul tau, e posibil sa te apuce pasiunea aia nebuna pentru gatit pe care toate vrem sa o avem.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Pressmaster

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.