Setari Cookie-uri

Cuverturi de vis: rasfat pentru patul tau!

Stii vorba aia: cum iti asterni asa adormi? Ei bine, se aplica nu doar psihologic, ci si practic. Un pat cu asternuturi curate si frumos mirositoare, perne colorate si o cuvertura placuta la atingere pot sa faca minuni in viata unui om.

Totusi, nu cred ca noi oamenii ne bucuram la fel de mult de o cuvertura noua si curata cum se bucura o pisica. Daaa, asa este! Spun asta pentru ca ma uit la Rumba mea cat este de fericita si cum se tavaleste ea in tot patul, se intinde si se intoarce pe toate partile, atunci cand schimb lenjeria de pat. Mai mult, i-a placut atat de mult cuvertura mea preferata incat a stricat-o din cauza excesului de entuziasm, iar cand am inlocuit-o cu alta identica, a stricat-o si pe aceea mai repede decat pe prima. Daca nici pisicile nu stiu ce e bun si frumos...

Asadar, din experienta proprie spun ca niciodata nu este suficienta o cuvertura in casa.

Cuverturi de pat din bumbac colorate

In primul rand pentru ca intr-un apartament sunt mai multe paturi, chiar si fotolii, si fiecare are nevoie de cuvertura lui, si in al doilea rand, chiar daca nu ai un animal de companie jucaus si entuziasmat, in orice moment poti sa versi ceva pe cuvertura si sa o patezi.

Citește și:

Alege cuverturile colorate, cu imprimeuri multicolore. Alege-le pe cele care aduc buna dispozitie in camera si care te fac sa-ti doresti sa ramai in casa de drag. Cuverturile care, atunci cand ploua si afara totul e gri, transforma patul in cel mai frumos loc din lume.

Pentru zilele racoroase de toamna si, de ce nu, chiar si cele de primavara, ai la dispozitie cuverturi de pat subtiri, care iti ofera caldura si confortul necesare.

Cuverturi de pat din bumbac

Cuvertura de pat cu franjuri Cuvertura de pat cu imprimeu Cuvertura de pat subtire

Cuverturi de pat moderne

Cuvertura de pe patul tau ar trebui sa fie confectionata dintr-un material placut la atingere, in nuante vibrante si sa descrie atmosfera din casa. Vei alege o cuvertura in culori daca membrii familiei sunt tineri, optimisti si pusi mereu pe glume, cu pofta de viata.

Daca sunteti amandoi indragostiti de filme, de seriale si de carti, si va place sa va petreceti majoritatea timpului in pat, doar voi doi, facand una dintre cele trei activitati, vei alege o cuvertura reversibila, care pe o parte este prevazuta cu blanita calduroasa.

Citește și:

Cat despre cuverturile intr-o singura nuanta, acestea sunt pentru familile cu un stil de viata linistit, pentru persoanele carora le plac stilurile elegant si minimalist.

Cuverturi de pat

Cuvertura de pat matlasata Cuvertura de pat galbena Cuvertura de pat reversibila

Finalul ar putea suna asa: "Spune-mi ce fel de cuvertura ai pe pat ca sa-ti spun cine esti".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.