Setari Cookie-uri

Cum sa-ti faci toamna mai frumoasa - activitati de sezon pe care le vei iubi!

Pentru ca toamna are de obicei prenumele unui sezon mohorat, am decis sa ii fac dreptate. Poate si pentru ca de fapt, eu gasesc cate ceva frumos in fiecare zi, de la zilele reci de iarna pana la cele caniculare de vara. Asa ca am cautat cele mai interesante activitati de toamna care sa te tina ocupata, si care sa te faca sa te indragostesti de acest anotimp.

Toamna incepe scoala. Incep facultatile. Ne reintoarcem la job. Suferim de “soc post-concediu”, sau post-vacanta. Adica, cu greu ne revenim (caz personal) din zilele in care eram ocupati sa nu facem nimic. Si, pe langa asta, inlocuim hainele si pantofii lejeri de vara cu pulovere, ghete, fulare, ba chiar jachete. Mai si ploua, mai bate si vantul si poate mai si ninge.

Nici nu e de mirare ca toamna are un renume asa de… nesuferit. De la o iubitoare de toamna, de iarna, de vara, de primavara, de la o iubitoare de viata in general, primiti cateva sfaturi despre ce activitati de toamna sa alegeti asa incat sa ziceti ca Arghezi: “Niciodata toamna nu fu mai frumoasa!” – ar fi indicat sa ramaneti doar la primul vers din poezie totusi. :)

Asadar, cum isi petrece o iubitoare de viata si de toamna cel mai “mohorat” anotimp? Descopera cum sa-ti faci octombrie si noiembrie mai frumoase, cu cele mai interesante activitati de toamna:

Citește și:

Activitati de toamna in aer liber pentru pasionatii de natura

Mergi cu bicicleta, mergi sa vezi ursii, mergi pe drumuri off-road, mergi in drumetii, exploreaza pesterile, mergi pe munte, iesi in natura si cauta activitati de toamna care sa iti umple sufletul si privirea.

E ceva mai frumos decat sa vezi momentele acelea cand se schimba frunzele? Fie ca mergi cu bicicleta, cu masina sau la calarie, ori mergi in expeditii pe munte, aceasta perioada este perfecta! Si romantica!

Activitati de toamna in aer liber pentru pasionatii de natura

Descopera mai multe activitati de toamna in natura

Bucura-te de culorile toamnei din elicopter sau de pe apa

Si apropo de romantic, urmareste activitati cadou in cuplu, si alege cele mai frumoase experiente in doi. De la zbor cu elicopterul, in care beti sampanie si vedeti peisajul, la cine romantice pe vapor in Bicaz, inconjurati de toate nuantele acestui anotimp.

Citește și:

Ce modalitate mai frumoasa de a petrece clipe pretioase alaturi de persoana iubita? Si daca nici iubitul tau nu prefera toamna, aceasta va fi o surpriza ce va va face iubitori ai acestui anotimp.

Bucura-te de culorile acestui anotimp! Luati cina romantica pe vapor


Savureaza o sticla de vin alaturi de persoana iubita

Avem si variante mai domestice si la preturi mai atractive pentru voi! Poti sa iti faci zilele de octombrie si de noiembrie mai frumoase alegand activitati de toamna indoors, la tine acasa.

Jocuri, o carte interesanta, o baie cu lumanari, un film bun, o cina savuroasa. Toate pot fi completate de un vin bogat, sec, rosu, ce aluneca minunat cand afara ploua sau e gri.

Daca sunteti printre curajosi, infruntati zilele mai reci si mergeti la cules de mere in livezi sau la podgorii, unde puteti face must si puteti pleca cu vinul la pachet, dupa ce mergeti la degustari, de ce nu?

Citește și:

Alege vinuri si produse gourmet pentru seri in doi

Alege vinuri si produse gourmet pentru seri in doi


Activitati de toamna romantice: bunatati personalizate

Iar la desert, savurati ceva dulce in doi. Vinul rosu se potriveste cu ciocolata. Iar romantismul se asorteaza cu cadourile simpatice, pline de haz si de iubire.

Faceti-va cadouri dulci si personalizate


Faceti-va cadouri dulci si personalizate

Pana la urma, si un city-break (apropo, cautati sugestiile mele pentru o destinatie fabuloasa si putin cunoscuta pentru toamna: Kavala!), si o excursie cu vaporul, o cina romantica in elicopter, o plimbare cu bicicletele printre frunzele de toamna, un film in doi, acasa, cu un pahar de vin: toate sunt la fel de frumoase, daca va bucurati de companie.

Sursa foto front page – Evelyn Mostrom/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.