Setari Cookie-uri

5 rochii pulover pe care trebuie sa le ai toamna asta

O rochie pulover, o pereche de bocanci si o jacheta din denim ar putea alcatui un outfit perfect pentru o zi de toamna semi-calduroasa. Pentru mine cu siguranta asa este, iar pentru tine am cinci modele care te vor convinge ca merita sa le ai.

Astazi este una dintre acele zile de toamna semi-calduroase. Astazi ar fi mers sa scoti din dulap rochia pulover, sa pui un dres pe tine, o pereche de ghetute in picioare, castile pe urechi si sa pornesti la drum, linistita si optimista.

Nu ai o astfel de rochie pulover, piesa vestimentara must have pentru sezonul toamna-iarna? Iata cinci modele din stiluri diferite pe care ar cam trebui sa le ai.

Rochie pulover groasa

Rochia pulover din material gros este pentru o zi ca cea de azi, dar si pentru o zi din luna decembrie. Nu trebuie decat sa pui pe tine un dres si o pereche de ghete sau cizme inalte, in functie de dispozitie si planurile pe care le ai in ziua respectiva.

Pentru un look cochet, adauga o palarie neagra cu bor mare, si o jacheta din denim cu aplicatii pentru un look casual.

Rochii pulover

Modele de rochii pulover

Rochie pulover sexy

Poti merge la un eveniment sau in club imbracata intr-o rochie pulover? Poti. Atata timp cat alegi o rochie pulover bodycon, scurta si cu decolteu - stiu, asta ar putea fi o combinatie devastatoare daca vorbim de o rochie de primavara-vara, dar pentru ca este o rochie dintr-un material gros, atunci nici urma de vulgaritate.

Citește și:

Asa cum ne arata modelul din imaginea alaturata, rochia pulover bodycon se combina perfect cu un dres plasa si ghetute deasupra gleznei, cu talpa joasa.

Rochie pulover sexy

Rochii pulover de toamna

Rochie pulover nude

Despre rochia nude am vorbit intr-un material anterior, dar pentru astazi s-a intamplat sa dau peste o rochie pulover nude numai buna pentru acest sezon.

Nu este un model indraznet, asa cum spuneam ca este in general rochia nude, ci mai degraba este un model cu care te poti afisa fara retineri in fata colegilor si a sefilor.

Cel mai bine se potriveste cu pantofii oxford sau loafer - pantofi office.

Rochii pulover

Vezi oferta de rochii pulover

Rochie pulover lejera

Modelul din imaginea alaturata este fara doar si poate o rochie pulover pe gustul meu, rochia pe care as purta-o zi de zi.

Neagra si cu croiala lejera, rochia pulover vine minunat cu o pereche de pantofi cu toc in picioare si o palarie cu bor mare, dar si cu o pereche de adidasi.

Citește și:

Te vei simti feminina, eleganta, misterioasa si protejata in acelasi timp.

Rochii pulover

Rochii pulover pentru toate stilurile

Rochie pulover cu imprimeu

Cum tendintele pentru toamna-iarna 2017/2018 spun ca se poarta imprimeurile, atunci nu puteam sa trec cu vederea o rochie pulover cu imprimeu floral.

Este un model pe care il porti cu colanti sau blugi skinny, dar se transforma intr-o piesa vestimentara eleganta si de ocazie daca o porti doar cu o pereche de stiletto.

Rochii pulover

Alege rochia pulover care ti se potriveste


Inspira-te si din materialul: "Rochia-tunica: varianta ideala de purtat in concediu!".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olesya Kuprina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.