Setari Cookie-uri

Tipuri de saltele de calitate pentru cel mai dulce somn

Randamentul de la munca, energia cu care ne prezentam la scoala sau entuziasmul pentru inca o zi de munca sunt conditionate de un somn placut si odihnitor. Pentru asta, o saltea este destul de importanta: sa fie confotabila, sa ofere suport corect si sa ne asigure odihna pe timpul noptii. Pana la urma, cum altfel am mai raspandi zambete in fiecare zi. Chiar este adevarat: un somn bun este variabila care asigura o viata sanatoasa.

Achizitia unei saltele este o adevarata provocare, mai ales ca sunt atat de multe optiuni pe piata. Contrar asteptarilor, calitatea unei saltele nu este oferita de pretul de achizitie, ci mai degraba de modul in care este confectionata, de materialele folosite si de tehnologia din spatele ei. In postura de cumparator, o sa observi ca recomandarile de pe internet sunt multiple si de cele mai multe ori confuze.

Asa ca, o solutie ar fi sa te orientezi catre ceva unde ai garantia calitatii. Saltelele romanesti castiga din ce in ce mai multa popularitate si ca sa te convingem, iata mai jos cateva propuneri de saltele cu arcuri, saltele cu spuma sau saltele superioare:

Saltele cu spuma de memorie fabricate in Romania

Saltelele cu spuma de memorie sunt cele mai performante disponibile in magazine si se recomanda mai ales pentru ca sunt considerate, inca de la lansare, extrem de revolutionare, mai ales pentru ca revin rapid la forma initiala si promit diverse beneficii ortopedice.

Citește și:

Sunt alese in primul rand pentru ca retin forma corpului si previn durerile de spate, eliberand punctele de presiune din corp. Salteaua Basic Vasco Memory 4 cm are cateva beneficii confirmate de utilizatori:

  • Este ideala pentru aceia dintre noi care avem probleme cu somnul.
  • Acomodarea cu acest tip de model se face inca de la inceput, din primele zile.
  • Un strat gros de 4 centimetri de spuma de memorie sustine corect coloana vertebrala. Durerile de spate raman astfel, doar o amintire.
  • Prin multiplele proprietati imbunatateste circulatia sangelui, distribuie uniform greutatea corporala si se reduce senzatia de amorteala de dimineata.

Salteaua Basic Vasco Memory Small cu spuma de memorie fabricata in Romania

Vezi oferta actuala aici

Saltele cu arcuri fabricate in Romania

Sunt cele mai populare si cunoscute tipuri de saltele, iar oferta autohtona este destul de bogata. Diferenta ar fi ca, intre ceea ce stiai tu si ce se ofera acum este destul de mare, astfel ca saltelele cu arcuri iti pot asigura un dormit de invidiat, functie de diversele straturi superioare.

Citește și:

Plus ca sunt extrem de durabile. Salteaua super-ortopedica cu arcuri Supreme 27 cm ti-ar placea pentru ca:

  • In orice pozitie dormi, odihna este asigurata, asta multumita matlasarii de calitate care sustine corpul.
  • Are arcuri Bonell dispuse in forma de clepsidra, o tehnologie avansata in acest domeniu.
  • Induce o senzatie placuta de caldura pe timp de iarna si una de racoare in sezonul canicular, asta pentru ca are doua fete care se pot intoarce in functie de anotimp.
  • Arcurile au o grosime de 2,4 milimetri ceea ce inseamna ca salteaua nu se va lasa in mijloc.

Salteau super-ortopedica cu arcuri Supreme 27 fabricata in Romania

Vezi oferta actuala aici

Saltele superioare din spuma fabricate in Romania

Sunt acele saltele topper tip rulou care protejeaza salteaua normala de pat sau chiar canapeaua, oferind un dublu confort. De obicei sunt groase intre 5-10 centimetri si au un cost accesibil.

Unul dintre cele mai bune beneficii aduse este nivelarea suprafetei de dormit, iar un avantaj notabil este faptul ca se pot spala. Salteaua Fresh Air 3 Zone Presiune, 18 cm se recomanda de cumparatorii romani din mai multe motive:

Citește și:
  • Este disponibila in diverse dimensiuni pentru a se ajusta nevoilor.
  • Un produs premium, salteaua suplimentara Pillow Top Memory este extrem de discreta.
  • Este confectionata dintr-un strat de spuma foarte elastica si flexibila, deci are un grad moale de fermitate.
  • Asigura sustinere corpului, permitand mularea pozitiei corpului pentru o circulatie propice.

Salteaua Fresh Air 3 Zone Presiune fabricata in Romania

Vezi oferta actuala aici

Consulta ofertele magazinelor online ca sa vezi ce variante iti sunt puse la dispozitie. Mai cu seama in perioada de Black Friday 2017 s-ar putea sa ai cateva surprize generoase. Asa cum mentionam, saltele romanesti au devenit tot mai populare - dimensiunile pentru fiecare model in parte sunt extrem de variate, astfel ca sansele sa gasesti ce ai nevoie pentru patul tau sunt destul de mari.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.