Setari Cookie-uri

Orbit investeste in viitorul copiilor si lanseaza a treia editie a campaniei 'Orbit daruieste zambete'

Pentru al treilea an consecutiv, Orbit si SOS Satele Copiilor Romania sunt alaturi de copiii din mediile defavorizate.

comunicat de presa

Orbit Campania „Orbit daruieste zambete” continua si in 2017, iar orice pachet de guma Orbit cumparat in perioada 9 octombrie – 30 noiembrie 2017 contribuie la donarea a 1% din valoarea neta a vanzarilor catre SOS Satele Copiilor Romania. Ajunsa la a treia editie, campania din acest an are ca scop implementarea de programe de dezvoltare personala, care contribuie la integrarea sociala a copiilor ce provin din medii defavorizate, oferindu-le sanse in plus pentru un viitor mai bun.

Pentru al treilea an consecutiv, Orbit si SOS Satele Copiilor Romania sunt alaturi de copiii din mediile defavorizate. Spre deosebire de editiile precedente, in acest an Orbit isi propune sa incurajeze dezvoltarea abilitatilor personale ale copiilor printr-un program ce are la baza tehnici de integrare sociala. Prin workshop-urile ce vor fi organizate incepand cu anul viitor, copiii vor realiza activitati cu scopul dezvoltarii abilitatilor de comunicare, de lucru in echipa si a cresterii increderii in sine prin crearea unui raport corect cu societatea.

Citește și:

Activitatile sunt destinate copiilor din comunitatile in care lucreaza SOS Satele Copiilor Romania (Bucuresti, Judetul Bacau si Judetul Sibiu).

Sumele stranse in cadrul campaniilor anterioare au fost donate catre organizatia SOS Satele Copiilor Romania pentru cursuri de igiena orala. 3.500 de copii in anul 2015 si 5.000 de copii in 2016 au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, sumele stranse acoperind si costurile aferente cursurilor de igiena dentara si a kit-urilor de ingrijire orala.

In acest an, workshop-urile de igiena orala sunt inlocuite cu programe de dezvoltare personala, care vor fi sustinute de asistenti sociali si firme specializate in programe informale de educatie a copiilor. La finalul acestor cursuri, copiii vor avea abilitati personale care sa sprijine dezvoltarea personalitatii (comunicare, spirit de echipa, empatie etc).

Citește și:

“Accesul copiilor la o educatie adecvata si la activitati practice in care sunt incurajati sa isi dezvolte propriile deprinderi este esential pentru viitorul si pentru integrarea lor optima in societate. Suntem onorati sa fim parte din acest proiect care se afla deja in al treilea an consecutiv, alaturi de partenerii nostri de incredere, Mars Romania. Din experienta anilor anteriori, putem afirma cu certitudine ca rezultatele obtinute au fost unele extrem de benefice pentru copiii implicati in campanie. Anul acesta mergem mai departe cu toata increderea si continuam sa investim in viitorul acestor copii.”, afirma Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

In anul 2017, Orbit isi propune implicarea unui numar mai mare de consumatori in campanie, care sa sprijine accesul la educatie si la un viitor mai bun a 5.000 de copii. Astfel, 1% din valoarea oricarui pachet de guma Orbit achizitionat in perioada 9 octombrie – 30 noiembrie 2017 va fi redirectionat catre SOS Satele Copiilor. Consumatorii vor contribui la strangerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea unor programe de educatie si programe de dezvoltare personala destinate copiilor din mediile defavorizate.

Citește și:

Pentru mai multe detalii despre campanie accesati: www.daruieste-zambete.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.