Setari Cookie-uri

Colgate si Crucea Rosie ofera consultatii stomatologice gratuite pentru elevi din 20 de orase

Programul face parte din campania Romania merita zambete Colgate, care a pornit in cautarea povestilor din spatele zambetelor romanilor.

comunicat de presa

colgate
Colgate, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizeaza, in perioada octombrie - decembrie 2017, Programul Zambete Colgate prin care ofera consultatii stomatologice gratuite in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei. Programul face parte din campania Romania merita zambete Colgate, care a pornit in cautarea povestilor din spatele zambetelor romanilor si va continua misiunea Colgate de educare in privinta importantei vizitelor regulate la dentist si a igienei orale zilnice de la o varsta frageda. Elevii inscrisi vor beneficia de consultatii stomatologice profesionale gratuite, un diagnostic cu recomandari pentru tratament, lectii de igiena orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

In fiecare an dezvoltam programe si campanii care ne ajuta la indeplinirea misiunii de a oferi romanilor zambete Colgate sanatoase. In 2017, am lansat campania Romania merita zambete Colgate prin care am demarat Programul Zambete Colgate dedicat elevilor. Pe langa lectiile educationale de igiena orala pentru copii, pe care le organizam de mai bine de 25 de ani, anul acesta facem un pas inainte si mergem in scoli din 20 de orase, pentru a oferi consultatii stomatologice gratuite, acolo unde este mare nevoie de astfel de initiative. Prin acest program, vom continua sa informam comunitatile pe plan local despre cat de important este sa ai o igiena orala corecta. Vrem sa le multumim celor de la Crucea Rosie Romana pentru sprijinul imens acordat de-a lungul anilor si suntem incantati sa lucram cu o organizatie care se ocupa de programe in beneficiul comunitatii”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive Romania.

Un zambet are puterea de a crea schimbari in vietile noastre, dar si in vietile celor apropiati noua. Este important sa ne amintim sa zambim in fiecare zi, dar in acelasi timp nu trebuie sa uitam de ingrijirea zambetului. Sunt mandra sa fac parte din acest proiect prin care Colgate incurajeaza copiii sa invete mai multe despre importanta ingrijirii dintilor de la o varsta frageda.

O dantura sanatoasa in copilarie inseamna incredere de sine mai tarziu, dar si lipsa unor probleme dentare dureroase la maturitate. Programul Zambete Colgate pune accent pe ingrijirea orala corecta si cred ca acest lucru este important atat pentru copii, cat si pentru parintii lor, deoarece ii face constienti de importanta acesteia si a unei rutine zilnice prin oferirea de sfaturi utile”, a mentionat Andra Maruta, Ambasador al campaniei Romania merita zambete Colgate.

Programul Zambete Colgate, cu sprijinul filialelor de Crucea Rosie Romana din tara, se desfasoara in perioada 7 octombrie – 17 decembrie si ofera consultatii stomatologice profesionale copiilor din clasele primare (0-IV). Programul se desfasoara in 20 de orase mici din 10 judete ale Romaniei: Iasi (Targu Frumos, Pascani), Arad (Chisineu Cris, Nadlac), Bihor (Beius, Marghita), Bacau (Darmanesti, Buhusi), Galati (Tecuci, Galati), Botosani (Bucecea), Dolj (Filiasi, Bailesti), Valcea (Dragasani, Horezu), Buzau (Nehoiu, Ramnicu Sarat) si Braila (Insuratei, Braila). Pe langa consultatii, copiii au parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde se intalnesc cu indragitul Doctor Maseluta.

colgate Suntem mandri de parteneriatul de lunga durata cu Colgate in initiativele educationale si ne bucuram sa fim alaturi si in acest nou program, care ofera consultatii stomatologice gratuite in zone unde este mare nevoie de astfel de proiecte. Sunt increzator in faptul ca Programul Zambete Colgate va crea schimbari in viata copiilor si a parintilor lor si ii va face mai constienti de igiena orala”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informatii despre programul Zambete Colgate, accesati www.zambetecolgate.ro.

In paralel, Colgate® desfasoara Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a editie. Colgate® a livrat cu succes mesaje educationale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, numar care va creste in acest an cu 200.000 de elevi din scoli din toata tara, din zona urbana si cea rurala. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este liderul mondial in ingrijirea orala, cu scopul de a imbunatati sanatatea orala in lumea intreaga. Compania are branduri de top in categorii de paste de dinti si periute de dinti in diferite parti ale lumii, branduri recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity

Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex® , Meridol® si Duraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si un angajament puternic fata de dentisti, pacienti si comunitatile lor. Colgate-Palmolive Romania se implica activ si investeste anual intr-o serie de programe educationale adresate publicului larg, in care sunt implicate mediile universitare si profesionale medicale, toate avand ca scop imbunatatirea parametrilor sanatatii orale pentru populatia din Romania.

Pentru mai multe informatii despre proiectele globale Colgate®, vizitati website-ul companiei www.colgatepalmolive.com, iar pentru informatii specializate accesati www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, dar si www.colgate.ro.

Pentru a afla mai multe despre Programul Colgate, dedicat sanatatii orale: Bright Smiles, Bright Futures® - va rugam sa vizitati http://www.colgatebsbf.com si pentru a va informa despre sprijinul pe care Colgate il acorda Alliance for a Cavity-Free Future, vizitati www.allianceforacavityfreefuture.eu.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.