Setari Cookie-uri

Mamica de curand? Iata 6 articole pentru bebelusi pe care trebuie sa le ai!

Nu este niciodata prea devreme sa te interesezi de cum o sa fie atunci cand o sa devii mamica. Cum o sa fie depinde de la femeie la femeie, dar ce ai nevoie este valabil pentru fiecare in parte. Asadar, astazi punem pe lista cateva dintre cele mai importante articole pentru bebelusi pe care o mamica trebuie sa le aiba.

Nu sunt mamica, asa ca nu o sa vorbesc despre cat este de frumos sau de greu sa iti intri in acest rol. Am auzit si de foarte bine, si de mai putin bine, insa pana nu o simti pe pielea ta, degeaba asculti povestile altora. Ce stiu sigur este ca a fi mama este cel mai minunat lucru care ti se poate intampla si ca a aduce pe lume un copil inseamna ca esti binecuvantata.

Ma entuziasmez adesea la gandul ca intr-o buna zi o sa am si eu un omulet de care o sa am grija, o sa il invat sa vorbeasca, sa scrie, sa citeasca si sa se dezvolte, iar asta mi se intampla cel mai des cand imi ies in cale toate acele articole minuscule si dragalase pentru bebelusi.

Carucior, patut si cadita cu masa de infasat pentru bebelusi

Nici in fata mobilierului pentru camera bebelusilor nu pot sa imi ascund entuziasmul. Patuturile acelea par atat de confortabile si sunt atat de frumos decorate incat mi-ar placea sa existe posibilitatea ca atunci cand o sa am un copil sa putem dormi imbratisati in patutul lui. Stiu, nu o sa se intample. Cu toate astea, exista patutul detasabil de la Chicco care ofera mamicilor posibilitatea de a dormi alaturi de bebelusii lor.

Citește și:

Extrem de importante in camera copilului sunt si cadita si masa de infasat. La Chicco gasim varianta 2 in 1: cadita cu insertii antialunecare si masa de infasat/schimbat bebelusul. Caruciorul este ales dupa design, dar ar trebui luat in calcul si gradul de confort.

Caruciorul Chicco Liteway este elegant si modern, dar si usor de manevrat, spatarul se poata inclina in 5 pozitii distincte. Accesorii: capotina ampla, care se transforma in parasolar pe timpul verii, husa pentru picioare, aparatoare ploaie, bara de protectie pliabila, suport pentru picioare si cos pentru accesorii.

Articole pentru bebelusi Chicco

Cadita cu masa de infasat Patut detasabil Carucior sport Chicco

Produse de ingrijire pentru bebelusi

De pielea si sanatatea bebelusului trebuie sa avem grija inca din prima zi de viata. De fapt, de cand se afla in burtica, dar acolo treaba e mai simpla. Oare? In fine, ideea e ca nu putem alege sa ne spalam copilasul cu orice produs, ci este foarte important sa optam pentru cele special create pentru ei. Setul de cosmetice Chicco Baby include sampon si spuma (formula fara lacrimi) si apa de colonie. Produsele sunt testate clinic pentru pielea sensibila, sunt hipoalergenice si respecta pH-ul natural al pielii.

Citește și:

Biberoanele Chicco sunt fabricate in Italia si au efect anticolici demonstrat (test efectuat pe 200 copii si mame), finisarea exclusiva face ca tetina sa fie extrem de moale/delicata si mult mai placuta. Setul include biberonul canuta Chicco Natural Feeling - reprezinta combinatia ideala intre biberon si canuta, astfel incat trecerea la alt tip de hranire sa nu fie resimtita de catre copil intr-un mod negativ.

Si dupa biberoane, o mamica are musai nevoie de un sterilizator electric. Acest aparat distruge 99.99% din germeni in mod natural si eficient, fara chimicale, prin intermediul aburului. Sterilizarea permite protejarea bebelusului impotriva bacteriilor si germenilor, avand in vedere ca in primele 6 luni de la nastere, sistemul sau imunitar nu este inca format.

Produse de ingrijire pentru bebelusi

Produse de ingrijire pentru bebelusi Set biberoane Sterilizator electric cu aburi

Citește și:

Chicco transforma luna noiembrie in Luna Chicconomiilor, un fel de Black Friday dedicat mamicilor si bebelusilor. Asta inseamna 40% reducere la toate articolele pentru copii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.