Setari Cookie-uri

adidas aduce in lumina reflectoarelor femeile puternice care schimba regulile sportului

Incredere si creativitate in noua campanie dedicata alergarii.

comunicat de presa

Karlie Kloss, Kathrine Switzer, Mary Keitany, Robin Arzon, Jessie Zapo si Jen Rhines arata ca sunt Neinfricatele AF si provoacalte femei sa-si creeze propriul stil indraznet de a-si exprima individualitatea

adidas dezvaluie noul sau videoclip dedicat alergatoarelor, intitulat „Fearless AF”, care aduce in lumina reflectoarelor sase atlete si ambasadoare adidas puternice care au increderea si creativitatea necesare pentru a schimba regulile in sport. Videoclipul, lansat astazi aici, va fi difuzat pe platformele digitale adidas.com si in retelele sociale ale brandului.

Campania este reprezentata de: Karlie Kloss, supermodel si fondatoarea Kode With Klossy; Kathrine Switzer, prima femeie care a alergat la maratonul din Boston si totodata o promotoare a echitatii sociale; Mary Keitany, de trei ori campioana in cadrul celui mai mare maraton din lume; Robin Arzon, ultramaratonista si Vicepresedinta Programului de Fitness la Peloton; Jessie Zapo, una dintre alergatoarele reprezentative in NYC, antrenoare de atletism pe pista si in aer liber si specialist in terapie prin arta; Jen Rhines, alergatoare olimpica pe distante lungi – doboara stereotipurile feminine si aduce laolalta femeile care si-au creat propriul drum pentru a concura la marea cursa din acest weekend.

Citește și:

„Am depasit perioada in care femeile au nevoie de incurajare pentru a fi mai puternice”, afirma Alexa Andersen, directoarea adidas U.S. a categoriei de produse de alergare pentru femei. „Femeile sunt deja puternice. Aceasta campanie vizeaza celebrarea femeilor care accepta provocarile, sfideaza conventiile, isi exprima punctul de vedere si isi folosesc creativitatea in numele sportului.”

In spatele fiecarei femei, exista o afirmatie personala care descrie taria si creativitatea ce determina pasiunea ei pentru sport si dorinta unei lumi mai bune.

Karlie Kloss – Lider AF

adidas Alergator de maraton pentru prima data, supermodel si antreprenoare, Karlie este preocupata sa asigure tinerelor femei accesul la oportunitati de educatie informatica prin intermediul organizatiei sale Kode With Klossy. Prin oferirea de burse si infiintarea taberelor de vara de programare in toata tara, Kode cu Klossy lucreaza pentru a ajuta femeile tinere sa invete programare IT si sa devina lideri in domeniul tehnologiei.

Citește și:

Kathrine Switzer – Neinfricata AF

adidas Kathrine a demonstrat ca este la fel de capabila sa alerge pe distante lungi precum barbatii, atunci cand a fost prima femeie inscrisa la maratonul din Boston in 1967, in ciuda incercarilor de a fi eliminata din cursa. De atunci, ea a inspirat milioane de femei dincolo de linia de sosire prin organizatia non-profit 261 Fearless.

Mary Keitany – Determinata AF

adidas Alergatoarea kenyana de cursa lunga este un atlet foarte premiat si cea de-a doua cea mai rapida maratonista din istorie. Mary detine recordul mondial pentru un maraton dedicat exclusiv femeilor si isi apara titlul de campioana la doua din cele mai populare maratoane din lume.

Robin Arzon – Indrazneata AF

Robin si-a abandonat cariera de succes in avocatura, pentru a se reinventa in lumea fitness-ului ca ultramaratonista, antrenor de alergare, instructor de ciclism si sustinator in lupta contra diabetului.

Citește și:

Jessie Zapo – Creativa AF

adidas Jessie isi foloseste creativitatea pentru a avea un impact pozitiv asupra celorlalti alergatori din New York, ca antrenor de alergare pentru adidas Runners NYC si asupra femeilor din clubul sau Girls Run NYC, precum si prin munca ei cu tinerii fara posibilitati din Brooklyn, in calitate de specialist in terapie prin arta.

Jen Rhines – Feroce AF

Tripla campioana olimpica cu mai mult de 20 de ani experienta in calitate de alergatoare profesionista, este o atleta cu adevarat versatila care participa la cursele de alergare pe pista, de traversare a tarii si alte evenimente de alergare. „N-am crezut niciodata ca voi alerga un maraton, dar dupa ce am terminat prima jumatate de maraton in 2015 si am urmarit New York City Marathon timp de ani de zile, am decis sa accept provocarea”, a declarat Karlie Kloss. „Antrenamentul m-a invatat ca atunci cand iti depasesti frica si iesi din zona de confort, mintea si corpul tau sunt in stare de mult mai mult decat iti imaginezi.”

Citește și:

„La doar sase luni dupa ce am alergat la maratonul din Boston, dupa 50 de ani de la prima mea participare (in ambele competitii am alergat in adidas), sunt incantata sa-mi testez conditia fizica pentru a cincea oara in New York”, a spus Kathrine Switzer. „Au trecut 42 de ani de cand am alergat aici, dar, ca de obicei, sunt intr-o companie buna alaturi de alte femei neinfricate, care continua sa doboare barierele si sa schimbe lumea, in special echipa de alergatoare pentru cauze de caritate, 261 Fearless.”

Alergatoarele si femeile deopotriva sunt incurajate sa isi creeze propriul manifest AF la cabina foto din cadrul adidas Flagship store din NYC si la centrele de creare a tricoului dedicat campaniei care vor fi deschise in perioada 2 - 6 noiembrie, si sa posteze in retelele sociale folosind #takecharge, @adidasrunning, @adidaswomen si @adidasnyc. Produsele purtate de femeile implicate in aceasta campanie sunt disponibile pentru cumparare pe adidas.com si in magazinele adidas. Modelele includ noul adidas Running UltraBOOST X All Terrain, adidas by Stella McCartney UltraBOOST X Parley si cele mai noi articole de imbracaminte pentru alergare, din colectia Toamna / Iarna 2017 dedicata femeilor. Pentru mai multe informatii, vizitati adidas.com/us/running.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.