Setari Cookie-uri

Reduceri pana la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregateste reduceri de pana la 90% la produse naturiste.

comunicat de presa

Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, in cadrul celui mai mare Black Friday demarat de Vegis.ro pana acum.

„Toamna este sezonul in care oamenii cauta solutii pentru cresterea imunitatii, pentru o dieta energizanta si combaterea afectiunilor specifice sezonului rece, precum gripa si raceala. Toamna este momentul in care corpul are nevoie de suplimente, de superalimente si o mai mare atentie la aportul de vitamine, minerale si antioxidanti. De aceea, de Black Friday, pe Vegis.ro romanii vor gasi produse pentru mentinerea sanatatii in sezonul rece, dar si pentru un stil de viata sanatos in general. De la celebra miere de Manuka, la produse apicole, produse bio, alimente si superalimente, vor fi surprinsi cu reduceri pana la 90%” –declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro

Citește și:

Oferta din campania Black Friday 2017 pe Vegis.ro include produse din top cele mai vandute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole si remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunitatii copiilor.

Produse care vor beneficia de oferta: produse bio (pana la 90% discount), produse apicole (pana la 40% discount), cosmetice (pana la 50% discount), alimente (pana la 50% discount): batoane proteice, gemuri si dulceturi, fructe uscate, nuci, alune, condimente si multe altele. In plus, chiar si pachetele 1+1 vor avea reduceri intre 15% - 90%.

Anul acesta Vegis.ro include in Black Friday un stoc de peste 20.000 produse, din toate categoriile, printre care si produse romanesti care beneficiaza de reduceri speciale. Peste 800 de produse dintre cele 5000 listate pe Vegis.ro beneficiaza de reduceri pana la 90%.

Citește și:

Toate reducerile de pe Vegis.ro vor fi disponibile pe 17 noiembrie pe www.Vegis.ro si anuntate in premiera abonatilor la newsletter.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.