Ariel 3in1 PODS si Auchan te invita sa donezi hainele pe care nu le mai porti

Ariel 3in1 PODS si Auchan te invita sa donezi hainele pe care nu le mai porti

Vino in orice magazin Auchan din tara si lasa hainele de care nu mai ai nevoie in spatiile special amenajate, iar Ariel 3in1 PODS .

comunicat de presa

Ariel 3in1 PODSVino in orice magazin Auchan din tara si lasa hainele de care nu mai ai nevoie in spatiile special amenajate, iar Ariel 3in1 PODS impreuna cu Asociatia „Ana si copiii” se vor asigura ca toate hainele donate vor ajunge la familiile care au nevoie de ele.

Uneori, sifonierul devine neincapator pentru multi dintre noi, dar cu toate acestea, avem obiceiul de a depozita hainele pe care nu le mai folosim. Conform unui studiu recent, 72% dintre persoanele intervievate continua sa pastreze obiectele vestimentare pe care nu le vor mai purta niciodata.

Ariel 3in1 PODS si Asociatia „Ana si copiii” au lansat campania „Da o viata noua cu Ariel 3in1 PODS hainelor pe care nu le mai porti! Doneaza-le!”, care vine in sprijinul familiilor defavorizate din Romania. Astfel, pana pe 17 decembrie 2017 toti cei care doresc sa se implice sunt asteptati in magazinele Auchan pentru a dona haine in punctele de colectare special amenajate. In prima luna de campanie, s-au donat deja peste 1.000 de kilograme de haine.

Asociatia „Ana si copiii” se va asigura ca hainele donate vor fi distribuite catre familiile din tara care au cea mai mare nevoie de ele, in timp ce Ariel 3in1 PODS va avea grija ca aspectul acestora sa fie impecabil.

Tehnologia revolutionara Fiber Science in trei pasi

Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Totul intr-o singura capsula.

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire si atentie, iar provocarea e cu atat mai mare cu cat se pare ca, daca luam in considerare diversitatea tesaturilor si a petelor, greutatea totala a hainelor de spalat si calitatea apei, ne confruntam cu peste 900 de combinatii de rufe de spalat.

Expertii P&G Fabric Care au imbinat inspiratia si expertiza in produse pentru ingrijirea parului si a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relatia consumatorilor cu hainele lor si au creat o tehnologie care a revolutionat categoria de produse pentru ingrijirea tesaturilor: Fiber Science in trei pasi: curatare, indepartarea petelor, stralucire.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri