Setari Cookie-uri

4 accesorii dragute care sa ne incalzeasca in zilele de iarna

Iarna asta, m-am decis, nu ma mai despart de bluza termica si nici de jucaria de plus termica. Bluza o sa-mi serveasca in cele mai friguroase dimineti de iarna, iar de jucarie o sa ma folosesc ca sa imi incalzesc anumite parti ale corpului.

Cum scad temperaturile sub 15 grade, cum intru in alerta si pornesc in cautarea unor solutii noi de incalzire. Geaca de sezonul trecut nu imi mai tine de cald sezonul asta, gluga nu mai este nici ea suficienta, am nevoie de caciula, iar de pantaloni nici nu mai vorbesc - inca nu am gasit perechea care sa ma incalzeasca asa cum imi doresc.

In casa lucrurile par mai simple. Chiar daca nu se ajunge la 23 de grade, tot gasim solutii: ne imbracam in cele mai groase pijamale si stam ascunse sub plapuma. Dar ce ne facem daca intr-o zi nu se baga caldura in calorifere sau ni se strica centrala? Si la locul de munca?

Ei bine, pentru astfel de momente ne sunt puse la dispozitie cateva accesorii si textile care ne ofera un plus de caldura in zilele de iarna.

Accesorii care ne incalzesc in timpul iernii

Bluza termica Magic Layer este confectionata din fibre tactile inteligente care retin caldura si mentin o temperatura confortabila. Este foarte subtire si aproape invizibila, astfel ca poate fi purtata cu usurinta pe sub alte bluze si pulovere.

Citește și:

Stiu ca suna ciudat, dar jucaria de plus catelus poate fi incalzita la microunde. Umplutura ei este 100% naturala: amestec de seminte de mei si lavanda, iar materialul din care este confectionata este suficient de rezistent astfel incat sa nu aiba probleme la introducerea in cuptorul cu microunde. Odata incalzita, jucaria devine un aliat impotriva durerilor abdominale, muschilor tensionati sau pur si simplu pentru relaxare. Caldura se mentine aproximativ 1,5 ore.

Accesorii care ne incalzesc iarna

Bluza termica Jucarie de plus termica

Altfel de paturi calduroase

Un motiv in plus pentru care imi place iarna este ca pot sa ma invelesc din cap pana in picioare cu o patura groasa sau cu plapuma. Iubesc cand afara e viscol, in casa e semi-racoare, iar eu stau ferita, cuibarita in pat, la caldurica. Asa ca pentru iarna asta am trecut pe lista de cumparaturi o patura sirena. Aceasta imi va asigura confort si caldura pe toata durata filmului, fara sa imi para rau ca langa mine nu incape si iubitul meu.

Citește și:

Patura termica pentru umeri este confectionata dintr-un material din micro-fibre, foarte fin si moale la atingere. Aceasta distribuie caldura pe umeri, gat, spate si relaxeaza in acelasi timp. Secretul este dispozitivul electric de incalzire, ce include 6 programe diferite. Patura termica este prevazuta cu capse pentru fixarea pe umeri si se opreste automat dupa 1,5 h de functionare.

Paturi calduroase

Patura sirena Patura termica pentru umeri

Cu toate aceste accesorii sunt convinsa ca iarna mea o sa fie cu mult mai calduroasa si mai lipsita de griji. Nu stiu despre tine, dar pe mine m-au convins.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kostastudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.