Setari Cookie-uri

Lasa-ti simturile sa se scufunde in gustul luxului, cu Davidoff Cafe Creation Superieure Azur in editie limitata

Noua colectie reprezinta rasfatul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai buna calitate ofera o aroma deosebita cu un gust desavarsit.

comunicat de cafea

Davidoff Cafe Creation Superieure In perioada sarbatorilor de iarna, Davidoff lanseaza editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur, o compozitie deosebita obtinuta din regiuni de crestere exclusiviste, ce poate fi savurata doar o scurta perioada de timp. Editia din acest an invita consumatorii intr-o calatorie a simturilor pe taramurile Columbiei si ale Braziliei, unde apa, soarele si solul interactioneaza pentru a crea o adevarata capodopera in materie de cafea.

Noua colectie reprezinta rasfatul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai buna calitate ofera o aroma deosebita cu un gust desavarsit. Textura cafelei, extrem de placuta, este completata de o aciditate eleganta si vivace datorita procesului de prajire individuala a diferitelor soiuri de cafea.

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta capodopera vine ambalata intr-un design elegant, cu o paleta de culoare radianta - albastru intens. Acest mod de ambalare transforma cafeaua Création Supérieure Azur intr-un cadou perfect de Craciun atat pentru iubitorii acestei bauturi, cat si pentru cei dragi.

Citește și:

Editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibila in comertul modern si traditional in doua variante: cafea instant (intr-o cutie metalica) si cafea prajita si macinata, incepand din noiembrie 2017 pana in ianuarie 2018.

In fiecare an, Davidoff creeaza o delicatesa unica pentru cunoscatorii de cafea, propunandu-si sa onoreze cele mai bune amestecuri de cafea Arabica din regiuni de crestere exclusiviste, care pot fi savurate doar o scurta perioada de timp.

Calitatea desavarsita si rasfatul pur sunt trasaturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezinta traditia mostenita de la Zino Davidoff, fondatorul marcii Davidoff si un pasionat iubitor al excelentei in cafea: “A avea gust pentru calitate inseamna a avea gust pentru viata.”

Citește și:

Mai multe informatii gasiti la: https://www.zinodavidoff.com/coffee

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.