Setari Cookie-uri

Recapata-ti albul natural al dintilor cu Elgydium Whitening

Elgydium Whitening te va ajuta sa regasesti in scurt timp albul natural al dintilor.

comunicat de presa

Elgydium Whitening

Cu timpul, dintii isi pot pierde din stralucire. Printre cauzele cele mai frecvente se numara consumul de ceai, cafea, tutun, anumite alimente sau alte produse intens colorate. Nu trebuie sa renunti la micile tale placeri pentru a avea mereu un zambet frumos.

Elgydium Whitening te va ajuta sa regasesti in scurt timp albul natural al dintilor. Folosirea in mod constant a acestei paste de dinti contribuie la eliminarea petelor dentare superficiale, datorita formulei sale cu bicarbonat de sodiu micropulverizat, ce nu afecteaza smaltul dintilor. Pasta de dinti Elgydium Whitening este disponibila si in varianta cu aroma de lamaie.

Pentru un plus de eficacitate, specialistii Laboratoarelor Elgydium iti recomanda, de asemenea, sa folosesti periuta pentru albire Elgydium Whitening, ce ajuta la indepartarea petelor dentare. Aceasta are perii in zig-zag si rotunjiti printr-o tehnologie speciala, pentru un periaj dentar neabraziv. Daca vrei ca dintii tai sa-si pastreze albul natural nu trebuie decat sa folosesti pasta de dinti si periuta Elgydium Whitening dupa fiecare masa!

Citește și:

Pastele de dinti Elgydium Whitening sunt recomandate si pentru prelungirea efectului tratamentului profesional de albire.

Toate produsele Elgydium sunt create in Laboratoarele Pierre Fabre.

Avand peste 45 de ani de experienta ce combina rigoarea farmaceutica cu inovatia pentru a obtine cele mai avansate produse de ingrijire orala, scopul Pierre Fabre Oral Care este de a oferi atat profesionistilor cat si pacientilor lor produse ce asigura o ingrijire orala completa.

Pentru mai multe informatii va invitam pe: http://www.pierrefabre-oralcare.ro/ si pagina de Facebook https://www.facebook.com/ElgydiumRomania/

Produsele Elgydium pot fi achizitionate doar din farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.