Setari Cookie-uri

Cele mai utile organizatoare pentru accesorii

Ok, poate ca nu sterg praful in fiecare zi si nici nu spal podelele cu mopul dimineata si seara, dar cand vine vorba de ordine, de obiecte, decoratiuni si accesorii aliniate, aici nu pot inchide ochii. Totul trebuie sa fie la dunga.

Ok, poate ca nu sterg praful in fiecare zi si nici nu spal podelele cu mopul dimineata si seara, dar cand vine vorba de ordine, de obiecte, decoratiuni si accesorii aliniate, aici nu pot inchide ochii. Doar ca ma relaxa sa fac asta, nu era deloc o sarcina pe care ma silea cineva sa o fac, ci era pura mea placere, simteam o oarecare satisfactie cand vedeam ce frumos am sezat accesoriile si cat de bine arata grupate dupa culoare, dimensiune si forma.

Organizatoare pentru esarfe si bijuterii

In ziua de azi gasim organizatoare pentru absolut orice, de la organizatoare cat un dulap de haine pana la oganizatoare foarte mici, pentru pastile. Desi unele par "inutile", crede-ma, sunt extrem de utile. Le poti depozita cu usurinta oriunde gasesti un loc liber si nu ai ce altceva sa pui, iar locul care l-ar fi ocupat in mod normal ramane liber pentru altceva.

Citește și:

Spre exemplu, organizatorul pentru bijuterii nu o sa ocupe spatiu pentru ca il atarni pe perete, la fel si cel pentru esarfe. Lenjeria intima o tii intr-o cutie sau intr-un sertat, dar nu ti se pare o bataie de cap in plus sa pierzi cel putin un minut cautand perechea potrivita de bikini cu tinuta zilei?! Uite de asta e nevoie de un organizator compartimentat in care sa asezi chiloti tanga cu chiloti tanga, chiloti din dantela cu chiloti din dantela, etc.

Organizator accesorii si bijuterii

Organizator pentru bijuterii Organizator pentru esarfe Organizator cu sertare

Organizatoare de perete

Profita cat poti de mult de peretii din casa si de spatiile mici in care, la prima vedere, pare sa nu mai aiba loc nimic de pus. Opteaza pentru organizatoarele verticale cu sertare, carora le poti gasi locul intre sifonier si peretele de la fereastra sau pe care le poti suspenda.

Varianta care imi place cel mai mult este organizatorul de perete galben, care reprezinta si un obiect de decor inedit. Se potriveste perfect pe hol, chiar si pe balcon sau in camera de zi si dormit daca ai o locuinta viu colorata. Poti aseza pe el carti, accesorii, decoratiuni.

Citește și:

Organizatoare accesorii

Organizator de perete galben Organizator cu patru compartimente

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gianmix

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.