Setari Cookie-uri

Decoratiuni dragalase cu lavanda pentru arome de vis in dormitor

A fost dovedit ca lavanda este o planta care vindeca trupul si psihicul, asa ca avem toate motivele din lume sa o aducem in locuintele noastre.

Cum s-ar spune, pentru un stil de viata sanatos, utilizati lavanda. Din aceasta planta facatoare de minuni se prepara cel mai calmant ceai, dar si un ulei pentru mesaj si pentru baie cu efecte pe masura. Daca, insa, doresti sa profiti la maxim de proprietatile ei, iti recomand decoratiunile si papusile cu lavanda ce pot fi puse in dormitor, in baie, in camera de zi si in camera copilului. Nu te gandi doar la tine, fa-le cadou si celor dragi!

Papusi cu lavanda pentru camerele celor mici

Lavanda sau levantica este planta de care ai nevoie atunci cand esti incordata sau suferi de anxietate, dar nu doar adultilor le priieste sa o aiba in preajma. Camera copilului ar trebui sa fie si ea decorata cu saculeti, obiecte sau papusi cu lavanda. Ii ajuta sa aiba un somn lin si sa fie mai putin incordati (ai observat ca de la un timp copiii sunt foarte agitati si nervosi?).

Citește și:

Papusile cu lavanda pot sta cumintele in camerele copiilor, dar pot de asemenea sa ii insoteasca la gradinita, la scoala sau in vacante. Nu iti face griji, copilul tau nu o sa respinga o astfel de papusa, pentru ca modelele sunt atat de dragalase incat nu vor mai vrea sa se desparta de ele, ba chiar vor dormi cu ele in pat. Iti vor placea chiar si tie.

Papusi cu lavanda

Calut cu lavanda Soricica cu lavanda Zana clopotel cu lavanda

Decoratiuni cu lavanda pentru stare de bine

Consider ca este extrem de important sa avem in casa obiecte, decoratiuni, textile, flori si tot ce mai este necesar pentru ca atmosfera sa fie una relaxata.

Lavanda cu ale ei proprietati este cea mai in masura sa ocupe in loc in locuintele noastre si nu doar in dormitor, acolo unde ne trebuie pentru un somn linistit si odihnitor. Locul ei este si in baie, pentru ca momentele petrecute in cada plina cu spuma sa fie si mai relaxanta, la fel si in camera de zi si chiar in bucatarie.

Citește și:

Ce sa mai zic, propun sa facem din lavanda parfumul permanent al locuintei noastre, astfel incat toti cei care vin in vizita sa se intrebe ce praf magic este in aer de ii linisteste si ii binedispune. Poti sa optezi pentru saculetii cu lavanda sau pentru decoratiunile tip papusi.

Decoratiuni cu lavanda

Decoratiun cu lavanda Zana Decoratiune cu lavanda Corista Saculet cu lavanda

Lavanda nu este folosita doar in scopuri cosmetice sau medicinale, ci si in bucatarie!

Exista retete care includ aceasta planta minune, fie pe post de garnitura decorativa, fie ca ingredient in salate, serbet sau inghetata. Mai ai nevoie de altceva care sa te convinga?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Kuznetsova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.