Setari Cookie-uri

Lumanari parfumate de sezon pentru o casa ca dintr-o lume de povesti

Lumanarile parfumate te vor ajuta sa obtii atmosfera intima, calda si placuta dupa care tanjim atunci cand petrecem serile in doi sau inconjurate de cei dragi.

Bucura-te de o atmosfera de sarbatori ca in povesti! Meriti asta, la fel cum sunt convinsa ca si eu merit acest rasfat. Nu ai nevoie de prea multe lucruri ca sa intri in atmosfera unor sarbatori de povesti, asa cum doar in carti citim si in filme vedem, sunt suficiente cateva lumanari parfumate, cateva portocale si o instalatie. Sa nu uitam, totusi, crengutele de brad, pentru un plus de parfum de sezon.

Dar hai sa iti arat ce lumanari interesante am gasit, lumanari care te elibereaza de stres!

Lumanari parfumate in ambalaj elegant

Lumanarile parfumate in ambalaj elegant sunt, poate, cele mai in masura sa primeasca titlul de "cadou de sarbatori". Dar noi nu vrem doar sa facem cadouri celorlalti, vrem sa ne facem cadouri noua si sa ne bucuram de ce este mai bun si frumos. Asa ca urmatorele lumanari nu sunt doar pentru sefi, colegi si prieteni, ci si pentru satisfactia noastra personala.

Citește și:

Setul de trei lumanari Shadow Dance Collection contine: lumanarea Libertine Spirit - cu ghimbir si lamaita, lumanarea Shadow Dance - cu smochine coapte, bergamot, cedru rosu si dafin alb, lumanarea Opulent Mahagony - cu mesteacan, mahon negru si cuisoare.

Sticla este prelucrata manual respectand o metoda descoperita in urma cu mai mult de 100 de ani intr-o sticlarie din Republica Ceha. Lumanarea este confectionata din ceara de soia. Pentru fitilul acesteia a fost utilizat bumbac egiptean, care arde pana la 60 de ore si nu lasa resturi pe ceara neagra.

Alte lumanari parfumate inedite mai sunt si cele in mai multe culori.

Lumanari parfumate

Vezi si alte lumanari parfumate in ambalaj elegant

Lumanari parfumate cu aroma de cafea

Sunt unele dintre noi care si-ar dori sa simta parfumul cafelei in orice moment. Cred ca as putea sa intru si eu in categoria asta, pentru ca de la o vreme nu ma mai satur de cafea.

Citește și:

    Asa ca m-am gandit sa propun o lumanarile parfumate decorate cu boabe de cafea. Mmmmm, un deliciu! Pe langa faptul ca va da bine ca decor, mirosul pe care il degaja te va energiza si iti va da o stare de bine. Poti opta pentru variantele cu boabe de cafea, fructe si scortisoara. Anul asta, masa de Craciun are sanse sa arate altfel decat in anii trecuti.

    Asadar, elibereaza-te de stres si uita de griji cu ajutorul aromei de cafea din lumanarea parfumata pe care o poti aprinde chiar si la locul de munca in aceasta perioada a anului.

    Lumanari parfumate cu aroma de cafea

    Vezi oferta de lumanari parfumate

    Ca si uleiurile esentiale, lumanarile parfumate au efecte terapeutice. Aprinde-le cand vrei sa te bucuri de o baie relaxanta, atunci cand te uiti la un film emotionant de Craciun sau cand stai la povesti o noapte intreaga cu cei dragi: iubit, sora, mama sau cea mai buna prietena.

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Rain of Joy

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.