comunicat de presa

Bananele si ciocolata sunt ingredientele principale, avand un profil nutritional adaptat nevoilor tale.

Batoanele Gerlinéa Banane Ciocolata iti ofera o umplutura inedita cu gust de banana invelita intr-un strat generos de ciocolata neagra si sunt varianta ideala pentru silueta ta, daca iti doresti sa mananci ceva dulce.

Iata 4 motive pentru care trebuie sa le incerci:

Gustarea dulce cu continut redus de zahar - batoanele Gerlinéa Banane Ciocolata sunt ideale pentru ca au cu 58%mai putin zahar comparativ cu media batoanelor cu ciocolata din piata si nu contine indulcitori artificiali. Fara grasimi - batoanele Gerlinéa Banane Ciocolata cu numai 2,4 grame/baton. Proteine pentru mentinerea masei musculare – Gerlinéa Banane Ciocolata sunt batoane bogate in proteine vegetale. Acestea te vor ajuta sa iti mentii masa musculara si corpul tonifiat. Aportul mare de fibre importante pentru organism – batoanele Gerlinéa Banane Ciocolata contin un aport crescut de fibre, care iti vor ajuta organismul sa se mentina mai sanatos. Numai 100kcal/baton, adica cat o banana medie.

Cum transformi Gerlinéa Banane Ciocolata in gustarea ideala?

Poti consuma Gerlinéa Banane Ciocolata in fiecare zi, la gustarea dintre mese. Alaturi de un mar, o mandarina sau un iaurt degresat. Bucura-te astfel de gustarea dulce, ideala pentru un plus de energie!

Afla mai multe pe www.gerlinea.ro si fb/GerlineaRomania

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: