Setari Cookie-uri

Lentilele de contact - solutia ideala pentru pasionatii sporturilor de iarna

Presiunea atmosferica, expunerea la razele UV reflectate de zapada si umiditatea aerului sunt principalii factori care afecteaza vederea in anotimpul rece.

comunicat de presa

lentile de contact
Pentru sanatatea ochilor si pentru evitarea accidentelor pe partie, Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa, recomanda masuri de precautie pentru pasionatii sporturilor de iarna.

“Cei care pleaca la munte in timpul iernii isi concentreaza in principal atentia asupra activitatilor recreative, insa sanatatea oculara nu trebuie neglijata. Lentilele de contact pot face diferenta in ceea ce priveste calitatea timpului petrecut pe partie, asigurand o vedere periferica perfecta, acuitate vizuala stabila si o imagine nedistorsionata comparativ cu ochelarii de vedere. Mai mult, cei care utilizeaza lentile de contact nu vor fi distrasi de reflexiile solare, asadar riscul accidentelor este minimizat”, a declarat Cristiana Chirita, Country Manager Lentiamo Romania.

Citește și:

Avand in vedere ca zapada reflecta pana la 90% din razele UV ale soarelui, slabind considerabil capacitatea sportivilor de a vedea pe partie, iar expunerea la aceste raze creste cu circa 4% pentru fiecare 300 de metri in plus altitudine, fanii sporturilor de iarna au nevoie de o solutie care asigura o protectie optima a vederii.

Lentilele de contact se aseaza foarte confortabil pe ochi comparativ cu ochelarii de vedere. Acestea se pot purta fara probleme pe sub ochelarii de protectie pe partiile de schi, dar si cu masti sau alaturi de alte echipamente sportive destinate protectiei capului pe durata practicarii sporturilor de iarna.

lentile de contact Lentilele de contact asigura o imagine clara si ampla a imprejurimilor si nu se aburesc la intrarea intr-o camera cu temperaturi ridicate, asa cum se intampla deseori in cazul purtarii ochelarilor de vedere. De asemenea, lentilele nu creeaza reflexii care distorsioneaza vederea si nu se sparg in cazul in care sportivii sunt loviti accidental in zona fetei.

Citește și:

“Lentilele de contact asigura un confort sporit si mai multa siguranta in ceea ce priveste sanatatea ochilor pe partie, indiferent de sportul de iarna practicat. Le recomandam pasionatilor de ski, snowboarding si nu numai, sa utilizeze lentile moi, cu protectie UV, in functie de afectiunea ochilor cu care se confrunta. Cei care sufera de miopie sau hipermetropie pot utiliza Biofinity CooperVision, lentile de contact sferice lunare din silicon-hidrogel ce reduc considerabil reflexiile solare care distrag usor atentia si pot cauza diverse accidente pe partie”, a explicat Cristiana Chirita.

Pasionatii sporturilor de iarna, dar si clientii care isi doresc solutii pentru corectarea deficientelor de vedere sau in scopuri cosmetice, pot gasi in magazinul online Lentiamo peste un milion de lentile de contact in stoc, cu sau fara dioptrii, cu durata de purtare zilnica, bilunara, trimestriala, sau cu purtare extinsa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.