Setari Cookie-uri

Fara scuze iar! 8 piese sport stilate si diverse ca sa te pui pe treaba in 2018

Anul asta ma apuc de sport. Vreau mai multa energie si un trup de sirena. De anul asta o sa mananc mai multe fructe si legume, o sa beau mai multa apa. Anul asta e anul meu. Sunt vreo cinci ani de cand ma mint asa, dar de fiecare data imi place sa cred ca o sa se intample fix cum imi propun la inceput de an.

Important este ca am un start, problema e ca nu reusesc sa ajung la linia de final. De fapt, linia de final nici nu trebuie sa existe cand vine vorba de sanatatea organismului nostru, alimentatia corespunzatoare si sportul ar trebui sa se regaseasca in stilul nostru de viata ca si casatorita - pana la adanci batraneti. 2017 nu a fost nici pe departe un an bun pentru mine.

Cel mai tare ma sperie ca din 12 luni, 10 m-am simtit rau: fizic si psihic. Azi dimineata am realizat ca obosesc si cand imi tin pisicuta in brate pentru cateva minute, pisicuta care cantareste 4-5 kg. Asa ceva? Simt ca nu mai e timp de pierdut. Am aproape 31 de ani si ma simt pe interior ca si cum mi-am trait toata tineretea. Ce o sa ma fac mai tarziu?

Haine sport pentru alergat si antrenament

Gata. Luna asta incep exercitiile. Incep acasa cu cateva genuflexiuni pe zi (nu imi dau un numar fix, pur si simplu fac cate pot in fiecare zi, chiar si 5, dar sa stiu ca le-am facut) si termin in sala de fitness. Daca gasesc o prietena care sa ma insoteasca, din primavara imi fac curaj si sa alerg putin in parc sau macar in jurul blocului. Pana atunci o sa profit ca niciodata de abonamentul gratuit pe care il am la sala.

Citește și:

Pentru ca treaba sa iasa cum trebuie, e nevoie sa alegem hainele adecvate pentru orele de sport. Asa cum la scoala ni se cerea sa venim imbracati in trening, asa si in sala de fitness este recomandat sa venim imbracate in pantaloni speciali si adidasi comozi. Chiar si tricoul trebuie sa fie unul lejer, racoros, care nu se lipeste de piele atunci cand transpiram de la miscare si efort. In momentul in care devii dependenta de sport, o sa vrei sa iesi la alergat si in zilele de sarbatoare, cand salile sunt inchise, iar atunci s-ar putea sa ai nevoie de o bluza sport speciala care sa te protejeze de vant si de frig.

Haine sport

Tricou sport Nike Bluza pentru alergare Nike Pantaloni pentru alergare Nike

Echipament de tenis pentru femei

Nu am practicat niciodata un sport, dar tare mi-as dori. Cat am fost mica visam sa devin dansatoare, patinatoare sau jucatoare de tenis. Tenisul mi se pare un sport pentru bogati, pentru oamenii invatati. Nu-s bogata, dar mi-ar face placere sa ma invart in cercurile pasionatilor de tenis. E un alt stil de viata. Asadar, daca ar fi sa ma apuc de un sport, acela ar fi tenisul.

Citește și:

Inclusiv echipamentul de tenis este stilat. Cateva dintre noi poarta pe strada outfit-uri asemanatoare cu echipamentul tenismenelor: fusta scurta cu pliuri, tricou polo si adidasi. Asa se imbraca si jucatoarele profesioniste in teren, doar ca de cele mai multe ori au maiou in loc de tricou. Iar daca nu este fusta scurta, este rochie scurta in clos fara maneci.

Echipament tenis pentru femei

Rochie tenis Nike Adidasi alergat Nike Fusta tenis Nike

Accesorii pentru sporturi extreme si nu numai

Stii... uneori e bine sa mai dai un pumn. Sunt sigura ca si tu ai momente d-astea in care iti vine sa lovesti si sa arunci cu chestii. Ei bine, acest lucru este posibil, atata timp cat te inarmezi cu o pereche de manusi si un sac de box. Gaseste-le un loc in locuinta ta si scoate-le cand simti ca e nevoie mare. Nu-s de acord cu nicio forma de violenta, de aceea iti recomand sa te descarci acasa, cand esti singura acasa, dar si atunci sa ai grija sa nu te ranesti. Chiar o sa te simti mai libera.

Citește și:

Unul dintre sporturile extreme preferate ale majoritatii este skiatul, iar perioada asta a anului este perfecta pentru practicarea lui. Esti pregatita de o noua vacanta? Ia-ti ochelarii de ski si porneste in aventura! Ca oricare alt sport, skiatul te ajuta sa te eliberezi de stres si de alte ganduri daunatoare.

Ochelari de ski si manusi de box

Ochelari de ski si snowboard Manusi de box pentru femei

Spune-mi acum, ce motive ai ca sa impedici 2018 sa fie anul tau? Sanatatea ta stii ca este mai importanta decat orice altceva. Degeaba vrei sa excelezi profesional daca te plangi in fiecare zi de dureri si de oboseala. Incepe cu sportul, cu alimentatia, si succesul o sa vina de la sine pe toate planurile.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sychov Serhii

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.