Setari Cookie-uri

Lentilele de contact violet, alegerea celor care isi doresc sa fie in tendintele anului 2018

Cei care vor sa isi schimbe aspectul natural al ochilor pot alege lentilele de contact in nuanta violet.

comunicat de presa

lentile de contact

Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa le propune celor care isi doresc sa fie in tendintele acestui an utilizarea lentilelor de contact cosmetice in nuanta ultra violet, desemnata culoarea vedeta pentru 2018 de catre Institutul Pantone.

In luna Decembrie a fiecarui an, Institutul Pantone seteaza tendintele in ceea ce priveste culoarea anului urmator. Considerata drept un simbol al originalitatii, individualitatii si spiritualitatii, culoarea ultra violet, o nuanta dramatica de mov ce are la baza doua culori diametral opuse, respectiv rosu si albastru, stabileste in 2018 trendurile in diverse industrii, precum moda, design interior si arta.

“Cei care vor sa isi schimbe aspectul natural al ochilor pot alege lentilele de contact in nuanta violet, culoare ce iese foarte usor in evidenta si exprima originalitate. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de lentile violet, de la producatori recunoscuti la nivel international precum Alcon, MaxVUE, Wilens si Wöhlk. O mare parte dintre lentilele disponibile dispun de dioptrii, asadar si persoanele care doresc sa isi corecteze problemele de vedere pot apela la acest accesoriu cu rol atat cosmetic, cat si functional”, a declarat Cristiana Chirita, Country Manager Lentiamo Romania.

Citește și:

Recomandari de make-up pentru ochii violet

Pentru a mentine atentia asupra trasaturilor si implicit, asupra culorii ochilor, Lentiamo le recomanda celor care poarta lentile de contact violet un machiaj de zi cu farduri de pleoape in culori neutre. Pometii pot fi infrumusetati cu un blush discret, iar pe pleoape, chiar langa gene, poate fi aplicat un eye-liner inchis la culoare, pentru obtinerea unui efect cu accente dramatice. Pe buze, se recomanda aplicarea unui ruj simplu, de preferat mat, sau a unui gloss roz pal.

Pentru ocaziile speciale, ochii violeti pot fi accentuati cu ajutorul fardului de pleoape sidefat, in nuante argintii. Persoanele care prefera un look mai indraznet pot aplica un fard neutru pe toata pleoapa superioara, iar in coltul ochiului un fard de culoare inchisa, care sa atraga atentia. Machiajul de seara poate fi completat de aplicarea unui eye-liner negru, alaturi de mascara in aceeasi nuanta.

Citește și:

Recomandari de tinute pentru persoanele cu ochi violet

Violetul se potriveste cel mai bine cu nuantele de albastru, rosu si galben, insa acestea trebuie sa fie asortate la aceeasi intensitate deoarece in mod contrar, tinutele construite pot avea un aspect inestetic. Pentru ocaziile speciale, sunt recomandate tinutele all-black sau all-white pentru aparitii elegante, care pun in evidenta culoarea ochilor.

Nuantele de verde si portocaliu sunt cele mai greu de asortat cu violetul. Cei care isi doresc totusi sa poarte tinute in aceste culori pot alege articole vestimentare turcoaz sau corai si sa le asorteze cu atentie, de preferat cu obiecte de imbracaminte in nuante neutre, albe sau negre.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.