Setari Cookie-uri

Dacia Plant lansează inovaţia Îngeraşul PufyPUF - sănătate pentru copii!

Braşov, 14.02.2016: Dacia Plant lansează Îngeraşul PufyPUF – o nouă linie de spray-uri naturale de la Dacia Plant dedicată susţinerii imunităţii şi menţinerii sănătăţii aparatului respirator al copiilor. PufyPUF înseamnă copii protejaţi şi mame liniştite!

Comunicat de presa

Dacia Plant este în permanenţă în căutarea de soluţii inovatoare şi naturale pentru sănătate. Dorinţa de a demonstra că natura are resurse fabuloase, i-a determinat pe specialiştii Dacia Plant să creeze produse 100% naturale, cu formule speciale care ajută cu adevărat la prevenţia şi tratarea bolilor.

„Atenţia continuă la nevoile consumatorilor şi experienţa specialiştilor noştri ne încurajează să lansăm soluţii ingenioase care îi ajută pe oameni să îşi menţină cu uşurinţă o stare bună de sănătate. Produsele dedicate copiilor au constituit întotdeauna o provocare pentru noi. Organismul lor delicat, aflat în creştere, are nevoie de produse speciale care să îi ajute să prevină, să trateze bolile şi să le amelioreze micile neplăceri de sănătate, fără a interveni în vreun fel în dezvoltarea lor armonioasă.” Claudia Burghelea Director de marketing Dacia Plant.

Citește și:

De acum, Îngeraşul - brandul de suplimente naturale pentru copii de la Dacia Plant – primeşte în rândurile sale trei noi membri.

Îngeraşul PufyPUF este numele a trei soluţii inovatoare de tip spray, bazate pe propolis, echinacea, salvie şi muşeţel, create pentru a preveni îmbolnăvirile şi a menţine sănătatea copiilor, în special a problemelor aparatului respirator, cauzate de numeroşii germeni existenţi în comunităţile de copii.

Forma de tip spray le face uşor de administrat, putând fi folosite de părinţi şi copii oriunde şi oricând. Gustul lor a fost ales de către copii, iar formula a fost creată după studierea atentă a cerinţelor mamelor interesate de sănătatea naturală.

Fiecare copil este diferit şi de aceea Dacia Plant le oferă părinţilor posibilitatea de a alege din trei soluţii naturale, cea care se potriveşte cel mai bine copilului.

Citește și:

Îngeraşul PufyPUF Propolis și Echinacea spray este gândit ca o metodă uşoară şi eficientă de susţinere a imunităţii copiilor, bazată pe echinacea şi propolis; Îngerașul PufyPUF Propolis și Muşetel spray este creat pentru dezinfectarea eficientă a cavităţii bucale, prevenţia şi ameliorarea afecţiunilor respiratorii la copii; Îngerașul PufyPUF Salvie spray este o soluţie dedicată copiilor alergici la propolis, care să îi ajute să menţină sănătatea aparatelor respirator şi a cavității bucale.

„Produsele PufyPUF sunt gândite ca soluţii practice, eficiente şi uşor de folosit pentru părinţi şi copii. Spray-urile pot fi folosite acasă, la joacă sau la şcoală şi credem noi că le vor fi de mare ajutor copiilor, mai ales în sezonul rece când sunt supuşi contactului prelungit cu germenii în comunităţile cu copiii” Ana Sărbuşteanu – Brand Manager Îngeraşul, Dacia Plant.

Citește și:

Îngeraşul PufyPUF poate fi găsit în farmacii, magazine naturiste şi hypermarket-uri.

Despre ÎNGERAŞUL:
Îngeraşul este un brand Dacia Plant - suplimente naturale pentru sănătatea şi îngrijirea copiilor. Toate produsele Îngeraşul sunt 100% naturale, nu au conservanţi, coloranţi sau aditivi chimici şi sunt îndulcite cu fructoză. Produsele Îngeraşul sunt dedicate menţinerii sănătăţii copiilor prin metode naturale şi acoperă nevoile de sănătate ale acestora de la stimularea imunităţii, combaterea febrei, ameliorarea tusei, combaterea viermilor intestinali sau ameliorarea durerilor de gât şi burtică. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro.

Despre DACIA PLANT:
Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant®, Interferonat®, Îngerașul®, Sublima®, Specialiştii Plantelor®, Citonat®, Detoxicolon®,Pandemiq® şi Bun de tot®. Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.