Setari Cookie-uri

5 Arme complexe ca să te simți ușoară, liberă, fericită

Navigând printre mii și mii de diete și sfaturi legate de slăbit, de unde mai știm care este calea cea mai bună către un corp sănătos și armonios?

  1. Un scop tangibil

Pentru început trebuie să acceptăm ideea că nu toate femeile au corpuri identice. Fiecare are particularităţile sale şi fiecare corp poate fi frumos, atâta timp cât îl cunoaştem şi aşteptările noastre sunt centrate în jurul lui. Particularităţile fizice nu pot fi schimbate de nicio dietă sau program de exerciţii fizice ci, dimpotrivă, noi spunem că trebuie evidenţiate şi puse în valoare.

  1. Armonizarea minții și a corpului

În momentul în care reuşim să atingem acest echilibru, rezultatele vor fi uşor de atins. Căutaţi adânc în mintea şi în sufletul dumneavoastră și aflaţi ce vă definește. Vreţi să prezentaţi imaginea unei persoane slabe dar obosite, cu tenul cenuşiu şi mereu nervoase? Sau imaginea unei persoane încrezătoare, radioase, cu un corp armonios şi echilibrat?

  1. Uită cuvântul ”dietă”

Este un cuvânt restrictiv care induce ideea de a renunţa la anumite lucruri care ne fac plăcere. Nu este nevoie de programe drastice de slăbire în cazul celor mai multe femei.

Haideţi să încercăm să reducem cu 20% - 30% cantitatea de alimente consumată la fiecare masă şi să ne stabilim un program de alimentaţie bazat pe trei mese principale şi două gustări între mese.

Haideţi să ne mobilizăm pentru a face mişcare mai des. Nu vorbim de antrenamente fizice zilnice, ci de minim o jumătate de oră, o oră de mers alert în fiecare zi. Şi repetăm: în fiecare zi, pentru că este esenţială constanţa în obţinerea rezultatelor.

  1. Multă apă și vitamine din natură

Apa este esenţială pentru buna funcţionare a organismului şi pentru pierderea în greutate. Nu vă „agăţaţi” de retenţia de apă, deoarece o cantitate mai mare de apă consumată, nu duce nicicum la retenţie de apă. Dimpotrivă! Un corp care îşi „exersează” mecanismele de eliminare a apei, va avea o diureză foarte bună.

  1. Un secret bine păzit: Kit de slabire Sublima

Dar ce ar fi dacă am beneficia de toată puterea plantelor medicinale în doar două produse concentrate? Sublima Silueth 90-60-90 de la Dacia Plant este un produs 100% natural bazat pe anghinare, gudmar, ghimbir, ceai-verde, scorţişoară şi îmbogăţit cu picolinat de crom pentru o slabire în ritm sănătos. Comprimatele Sublima Silueth 90-60-90 diminuează apetitul şi elimină lichidele reţinute în exces în corp.

Alături de aceste comprimate recomandăm pentru un efect maxim și Sublima Celuline - reţetă complexă din 20 de plante terapeutice, creată şi testata ştiinţific de specialişti în fitoterapie. Celuline normalizează fluxul limfatic, stimulează diureza cu efect în eliminarea toxinelor din organism, cu rol în reducerea celulitei.

Kit-ul de slăbire Sublima îl puteți găsi pe daciaplant.ro.

Primăvara trebuie să înceapă cu zâmbetul pe buze, iar încrederea de sine pe care o vom arăta în această primăvară are la bază noua noastră siluetă naturală, armonioasă şi sănătoasă!


Kudika
7 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.